DRAMA U ZVEZDAMA GRANDA Transrodna pevačica napravila opštu pometnju, ŽIRI U SUKOBU ZBOG ALINE
Foto: Nikola Todorović

Transrodna amaterska pevačica Alina Juhart (29) iz Maribora u Sloveniji nakon samo jednog pojavljivanja u muzičkom šou-programu „Zvezde Granda“ zaintrigirala je domaće i regionalne medije i preko noći popunila stranice novina i portala.

Kao mentorku koja bi trebalo da joj pomogne da u narednih devet dođe do pobede i postane zvezda izabrala je Cecu Ražnotović, ali izvor blizak prilikama u Grand produkciji tvrdi da bi Alina mogla da dobije i novog mentora.

- Alina je kao prvu mentorku izabrala Mariju Šerifović, ali ona je odbila saradnju jer je zaključila da je transrodna pevačica puna tananih osećanja koje Marija ne bi mogla da usmerava i da se s njima bori. Kao druga opcija bila je Ceca, koja je prihvatila da radi s Alinom kako zbog talenta tako i zbog nesvakidašnje životne priče, kao i činjenice da je transrodna, što je za šou-biznis u ovom trenutku izuzetno atraktivno i egzotično - kaže izvor, i dodaje:

DRAMA U ZVEZDAMA GRANDA Transrodna pevačica napravila opštu pometnju, ŽIRI U SUKOBU ZBOG ALINE

Foto: Nikola Todorović

 

- Pošto je preko noći došlo do neočekivanog interesovanja za Alinu, neki od članova žirija su glasno počeli da se kaju što je nisu uzeli, pa su uprkos pravilima počeli da lobiraju. Pored Cece, koja je zvanična mentorka, naglo interesovanje za Juhartovom pokazao je Aleksandar Milić Mili, pa čak i Saša Popović.

Dok Ražnatovićeva ne planira da promeni odluku i prepusti Alinu nekom drugom kolegi, Popović i Milić ne propuštaju priliku da naglase zašto bi joj oni bili bolji kreatori karijere.

DRAMA U ZVEZDAMA GRANDA Transrodna pevačica napravila opštu pometnju, ŽIRI U SUKOBU ZBOG ALINE

MilošNadaždin/BlicTV

 

- Ceca nema nameru da se odrekne transrodne kandidatkinje, dok Milić tvrdi da kao kompozitor, aranžer i producent već ima ceo zamišljen muzički koncept i okvir u koji bi je smestio. Popović, s druge strane, u transrodnoj pevačici vidi iks faktor i doživljava je kao zlatnu koku, pa već smišlja kako da promeni pravila takmičenja koja sam donosi i Alinu preuzme za sebe. Otkako su je upoznali i videli na sceni Mili i Saša ne propuštaju priliku da Ceci pomenu kako je za sebe uzela najatraktivniju učesnicu ove sezone, ali je i na duhovit način opominju da ona možda neće ostati kod nje - završava izvor razgovor za Alo!.

USKORO ĆE DVE GODINE OTKAKO NAS NAPUSTIO Ćerka Džeja Ramadanovskog drhtavim glasom o pokojnom pevaču: OD TOG DANA NE VOLIM NEDELJU!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading