KOMŠIJE IZ HRVATSKE NE ŽELE VIŠE DA ĆUTE O SAŠI POPOVIĆU: Sve su iznele javno, konačno je RAZOTKRIVEN!
Foto: promo

Saša Popović je omiljeni Srbin koji boravi u Opatiji. To je za Kurir tvrdi tamošnji meštanin Milan Petrović koji takođe ima kuću u ovom gradu na Kvarneru na obali u Primorsko-goranskoj županiji. Ovaj gospodin kao i nekadašnji direktor Granda živi na relaciji Srbija - Hrvatska, pa ga često sreće po tamošnjim restoranima.

- Gospodin Popović je omiljeni stanovnik iz Srbije u Opatiji. To sam se lično uverio jer mi je dole na Hrvastkom primorju on komšija. Ne poznajemo se lično, ali smo se nekoliko puta sreli u gradu u restoranima. Ume on leti da se prošeta pored mora, a jednom prilikom sam mu rekao da ga više viđam na Jadranu nego u Beogradu na šta se on samo nasmejao. Prijatan je čovek, uvek se nasmeši i porazgovara sa ljudima, a naročito sa komšilukom. Prepoznaju ga svi, prilaze mu kako da ga pitaju oko estrade, a tako i o njemu samom. Deluje fino i pristojno, kulturn o i civilizovano - priča Petrović:

Saša Popović

Ataimages

 

On tvrdi da su meštanke Opatije zaljubljene u Popovića:

- Pre svega moram da vam kažem da mi je žena Suzana prava dama i gospođa. I deca su mu letos bila u Opatiji. On je faca za dame iz Opatije. Garantujem da su mnoge zaljubljene u njega i to svih uzrasta. Samo da vidite kako mu se umiljavaju. Čuo sam kada mu se komšinica žalila da joj je krivo što ga ranije nije upoznala da i ona postane pevačica i da se probije kroz Grand - završava Milan.

Vecinu slobodnog vremena provodi u Opatiji, a nedavno je prvi put pokazao deo svog luksuznog stana. 

"PRE BIH CRKAO NEGO SE POMIRIO SA ROĐENIM ĆERKAMA" Nemilosrdno obraćanje oca jutjuberki Anđele i Nađe, porodična drama nikad brutalnija!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading