TRAGIČNA SUDBINA KSENIJE PAJČIN: Bila je jedna od najfatalnijih pevačica, javnost ju je obožavala, a onda je stravično UBIJENA! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

Priča je o Kseniji Pajčin koja je bila jedna od najlepših i najenergičnijih pevačica na regionalnoj muzičkoj sceni.

Rođena je u Beogradu, a pre pevačke karijere, radila je kao igračica u diskotekama. Postala je zatim pevačica popularne dens grupe "Dak" čiji je član bio i Damir Radoičić i za koje je ostao hit "Dačo, volim te" (Kseniju je u grupi koja je postojala do 2003. zamenila Danica Bukilić).

Njenu nestvarnu i fatalnu lepotu publika je odmah uočila. Ksenija je nakon odlaska iz "Daka" 1997. godine solističku karijeru započela kao "lepotica i miljenica publike".

Bila je vlasnica plesnog studija u Beogradu, a od 1996. do 2006. računajući album pomenute grupe, objavila je pet albuma i desetak singlova od kojih se i danas rado slušaju: "Sviđa mi se on", "Plačem danima“, "Farsa".

Da će Ksenija postati sve popularnije muzičko ime, videlo se već 1997. godine nakon objave njenog debi albuma za PGP RTS, sa kojeg su se izdvojile numere "Seksualnost" i "Kada ja čuvam ti leđa". Rado je snimala duete, i svi su bili veoma zapaženi, od "Sek* bombastika" koji je otpevala sa Todorom, "Hajde sestro", duetske pesme sa Indirom Radić, "Supice" sa Danijelom Alibabićem, "Požuri" sa MC Stojanom koji danas često sa mnogo zahvalnosti priča koliko mu je Ksenija pomogla u karijeri.

 

 

Prelepu Beograđanku pratio je glas da je rado pomogala mladim kolegama - novim imenima na muzičkoj sceni.

Sama je često isticala daje preveliki emotivac, i da joj zbog toga, u svetu ovakvom kakav jeste, nije nimalo lako.

I njoj su na njenim počecima pomagala starije kolege koje je kao plesačica pratila na nastupima.

Ksenija je radila i kao asistent-voditelj u emisiji Milovana Ilića Minimkasa, a šta god da je radila, do izražaja je dolazio njen zanimljiv stil odevanja, koji je bio i provokativan i ekscentričan.

Pevačica je bila majstor transformacija. Menjala je stilove i imidže i bila je poput pravog kameleona jer je u svakom izdanju sjajno izgledala.

Priča o Kseniji bila je posebna baš kao što se ona izdvajala. Oni koji su je poznavali, kada pričaju o njoj, kažu da je bila nerealno lepa, predobar čovek, kao da energiju poput njene nisu uočavali kod drugih.

Kseniju Pajčin ubio je 2010. u stanu na Voždovcu Filip Kapisoda koji je bio sa njom u vezi i koji je nakon ubistva pevačice izvršio suicid.

Uspomenu na Kseniju čuva porodica, majka Ljubica, otac Miloš, polusestra po ocu Mia, ujak Nikola, prijatelji, publika.

POZNATI VODITELJ SE UNAKAZIO PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Lice mu preparirano, više ne može ni da se nasmeje! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading