POZNATI VODITELJ SE UNAKAZIO PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Lice mu preparirano, više ne može ni da se nasmeje! (VIDEO)
Printscreen

Televizijska zvezda Sajmon Kauel (63) zabrinuo je obožavatelje svojim izgledom. Na službenom Tviteru britanskog šoua "Supertalenat" objavljen je video u kojemu se Sajmon obraća gledaocima kako bi ih ohrabrio da se prijave na audicije za novu sezonu popularnog takmičenja.

Međutim, njegov video dobio je drugačije reakcije od onih očekivanih. Velika većina gledalaca istakla je da Sajmon izgleda neprepoznatljivo te da je njegov trenutni izgled zabrinjavajuć. Koža mu je izgledala besprekorno, zubi su beli kao sneg, a primetno je i da je radio određene delove lica.

- Nisam jedan od onih koji komentariše tuđi izgled, ali lice mu izgleda kao da se topi, napisao je jedan Tviteraš.

- Neko je zaboravio sa isključi Snapchat filter, dodao je drugi.

Sajmon nikada nije skrivao da je lice poboljšavao botoksom, a sa korekcijama je započeo 2016. godine jer je želeo da izgleda mlađe. Izjavio je i kako je jednom preterao s botoksom, što je njegovog sina uplašilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Tada je rekao kako će prestati s korekcijama, ali izgleda da svoje obećanje nije ispunio. Pored komentara da mu se lice topi, često se moglo čuti i da da Sajmon ne može da trepće od botoksa, kao ni da ne može lepo da se smeje.

 

Komentari (0)

Loading