PRVA ŽENA BOBE ŽIVOJINOVIĆA JE VANSERIJSKA LEPOTICA: Podarila mu je sina, otkrivena prava istina o njihovom odnosu! (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Ljubavna priča Lepe Brene i Bobe Živojinovića traje već decenijama, ali pre nego što su se upoznali, nekadašnji teniser bio je u braku sa Zoricom Desnicom, koja mu je rodila sina Filipa.

Prva supruga Bobe Živojinovića važila je za jednu od najlepših Beograđanki, a u braku sa jednim od najpopularnijih tenisera u to vreme provela je nekoliko godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Kasnije se Zorica udala za uspešnog košarkaša Ivu Nakića čije prezime danas nosi, sa kojim je dobila dvoje dece, Maria i Ivu.

Zorica Nakić i Boba Živojinović su posle razvoda zbog sina ostali u prijateljskim odnosima, a Filip koji je ostao da živi sa ocem ipak je izuzetno vezan za majku.

E stock

 

Bobin prvenac sa svojom majkom provodi vreme kad god mu to obaveze dozvoljavaju, a njihove zajedničke trenutke često deli na društvenim mrežama.

"BRENA DRŽI PRIJU NA OKU I POD KONTROLOM" Otkrivene ŠOK TAJNE, detalji odnosa u domu pevačice će vas ostaviti bez teksta!

Komentari (0)

Loading