"ŠETALI SU ME OD JEDNOG DO DRUGOG PLASTIČNOG HIRURGA" Bila je jedna od najlepših voditeljki, a onda je oženjenom biznismenu rodila sina i povukla se sa javne scene (FOTO)
Printscreen

Rada Radenović (43) bila je jedna od najzgodnijih voditeljki u Srbiji i TV lice Pinka. Zbog neverovatne sličnosti sa filmskom zvezdom dobila je nadimak srpska Hale Beri.

U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali kao model.

Printscreen

 

- Šetali su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo.

Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od "City cluba", preko "Vi pitate", do "Zadruge" i emisije "Rada sam". Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

LUDA JE, NEKA JOJ NEKO POMOGNE! Tviter se usijao, svi komentarišu skandalozno ponašanje Ane Nikolić: Dosta je reklamirala svoju sujetu, alkohol, homofobiju i nervne ispade

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading