ZALIZALI SMO JOJ KOSU VODOM IZ BARE Dejan Milićević oktrio detalje sa snimanja Cecinog albuma, pevačicin postupak sve šokirao
Foto: Blic tv printskrin

Dugogodišnji prijatelj i Cecin saradnik, reditelj Dejan Milićević tokom gostovanja u emisiji "Show se nastavlja" izneo je brojne detalje saradnje sa folk divom Svetlanom Ražnatović.

Dejan u razgovoru sa urednikom emisije Ljubomirom Tozevom otkrio detalje sa snimanja Cecinog albuma “Fatalna ljubav” iz 1995. godine kada je pevačica imala kratku, zalizanu kosu.

- Anegdota se dogodila se kada smo Ceci radili omot za album “Ljubav fatalna”. Slikali smo garažu na Obilićevom vencu, našli smo to jedno mesto gde treba da se slika, i u momentu je Ceci trebalo da se zaliže kosa. Ceca je tada imala kratku kosu, i moram dodati da je ona prva koja je na ovim prostorima imala ekstenzije za kosu. Niko to u Srbiji nije imao sem nje. Mi tada na snimanju nismo imali ništa, jer smo istrčali iz studija gde smo se spremali. Dolazi i frizerka na snimanje koja kaže da nije ponela ništa, ona je kod sebe imala u džepu samo dva alata za rad, nema čime da zaliže Ceci kosu- počeo je on priču.

- Ceca vidi baricu i kaže: “Pa, evo ti, uzmi vodu odavde”. I mi svi tajac, šta sad? I Ceca kaže: “Ma, uzmi, žurim, uzmi tu vodu”. I frizerka umoči u baricu ruke i zaliže joj kosu. To je kada je neko surovi profesionalac i kada je bitno da se završi posao da se što pre svi oslobodimo - ispričao je Milićević.

ZALIZALI SMO JOJ KOSU VODOM IZ BARE Dejan Milićević oktrio detalje sa snimanja Cecinog albuma, pevačicin postupak sve šokirao

Foto: Blic tv printskrin

 

Emisija "Show se nastavlja" emituje se petkom od 22:40, odmah nakon serijala "Ceca show" samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

HIT SNIMAK Milica Todorović imitirala čuvenku Jovanku Redžepovu, SMEH DO SUZA (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading