VERICA RAKOČEVIĆ U PROBLEMU, HITNO SE OGLASILA: Jure je IZVRŠITELJI, blokirani joj računi, DUG JE ŠOKANTAN!
Foto: Blic tv printskrin

Vericu Rakočević jure sudski izvršitelji, i to zbog duga od 4.000 dinara. Kreatorka je za to saznala u banci, kada je prošle nedelje bila da podigne novac s računa.

Kako kaže jedna od najuspešnijih domaćih modnih dizajnerki, u pitanju je dug za grejanje prema "Beogradskim elektranama".

Foto: Blic tv printskrin

 

Ona je svoj problem podelila s pratiocima na društvenim mrežama, od kojih je zatražila pomoć u vidu saveta.

- Dragi sugrađani, da li se nekome desilo da mu izvršitelji bez ikakvog rešenja, obaveštenja pošalju račun za grejanje za stan koji ste prodali pre dvadeset godina? Ovo što se kod nas dešava nema nigde na planeti - počela je Verica, pa nastavila da opisuje situaciju u kojoj se našla:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Danas u banci da podignem novac, blokiran mi je privatni račun. Nikakva dugovanja nemam, da bih od banke dobila informaciju da mi je račun blokiran od "Beogradskih elektrana" (grejem se već deset godina na pelet). Da ironija bude veća, banka može da mi isplati samo 30.000 dinara zbog duga od 4.000 dinara. Verovatno će sudski izvršitelji svoje usluge naplatiti i otići na egzotično putovanje. Postoji li neka institucija koja bi zaštitila građane od ovakvog bezobrazluka - napisala je ona. 

CECA ODUVALA NAJVEĆU BUGARSKU ARENU: Publika uživala u njenom koncertu, napravila veče za pamćenje!

Komentari (0)

Loading