Sandra
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Sandra Afrika objavila vruću fotku sa plaže i obratila se našim Orlovima pred važnu utakmicu.

Pevačica Sandra Afrika nedavno se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa koleginice Dragane Mirković, a tom prilikom otkrila je da li su joj fudbaleri nekada slali slike polnog organa. 

POZIRALA NA PLAŽI Sandra Afrika provokativnom fotkom dala motivaciju fudbalerima za pobedu (FOTO)

Foto: Ataimages

 

Tom prilikom Afrika je istakla da su joj slali reprezentativci muvali, ali da joj nisu slali nepristojne ponude. Inače, u jednom trenutku Sandra je bila poznata po romansi sa Vladimirom Volkovim, nakon čega je odlučila da stavi tačku na tu temu. 

- Slali su mi poruke, onako, lepe, ništa ne primereno, ali mene to ništa ne zanima. Nisu mi slali slike polnog organa, ali i da jesu, šta je tu nenormalno? To je po mom mišljenju sve normalno. Ali su slatki, nisu bili napadni - rekla je Sandra Afrika za Republiku.

No, sada je atraktivna pevačica izazvala veliku pažnju na Instagram profilu, jer je objavila vrelu fotku sa plaže, a u rukama je držala loptu i tom prilikom u opisu podržala naše Orlove, uz motivacionu poruku. 

 

 

- Večeras bodrimo Srbiju na utakmici protiv Švajcarske i navijamo svim srcem! Momci srećno večeras! Uz vas sam - napisala je Sandra ispod fotografije na Instagram profilu. 

NE BRANIM JOJ Otkriveno, evo zašto se supruga Zdravka Čolića nikada ne pojavljuje u javnosti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading