RAZLIKUJE SE OD OSTALIH Svi se pitaju ko je ona, evo kako izgleda supruga Dušana Tadića (FOTO)
Printscreen

Fudbaler Dušan Tadić je zvezda srpske reprezentacije koja se bori na Svetskom prvenstu u fudbalu.

Naime, njegovu suprugu Draganu niko još nije uspeo da slika u Kataru, za razliku od drugih žena fudbalera i čini se da je ostala u Holandiji.

Njih dvoje tamo podižu sinove Vasilija i Veljka, kao i ćerku Taru, a život im je skoro potpuno skriven od društvenih mreža, nimalo nalik svetski poznatim sportistima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

 

Pisalo se kako su u Holandiji kupili i luksuznu nekretninu, vrednu čak dva miliona evra, ali ni u nju ne može da se zaviri preko Instagrama.

Dragana je enigma za sve, jer ni ona "ne postoji" na Instagramu. To je prilično neobično, jer mnoge druge žene fudbalera redovno objavljuju slike iz šopinga, glamuroznih domova i sa luksuznih tretmana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

 

Kod Dragane toga nema, samo se tri slike mogu videti na njenom profilu - njena dva portreta i jedna slika muža Dušana. Poznato je da je ova lepa brineta visoka 167 cm i ima 55 kg.

Podsetimo, venčali su se 2013. godine i od tad su nerazdvojni. Dušan je, po proceni medija, "težak" oko 10 miliona evra, a godišnja plata u Ajaksu mu je nešto više od 3,5 miliona evra. Ipak, u medijima preovlađuje zaključak da novac nije ono što ih pokreće.

- Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja, izjavio je Dušan jednom prilikom.

UŽIVA ZA SVE PARE Otkriveni detalji luksuznog putovanja Cece Ražnatović

Komentari (0)

Loading