KAPITENA "ORLOVA" NE NAPUŠTA OPTIMIZAM Moramo da budemo pozitivni i da verujemo
AP Photo/Darko Vojinovic

Reprezentacija Srbije razočarana je napustila teren stadiona "El Džanub" u Al-Vakri, jer je odigrala nerešeno protiv Švajcarske iako je vodila 3:1.

Ta prednost trajala je samo deset minuta drugog poluvremena, jer su "orlovi" pravili katastrofane greške i dopustili Afrikancima da lako savladaju golmana Vanju Milinković.Savića i da se izvuku iz provalije.

Posle utakmice, kapiten Srbije Dušan Tadić ukratko je analizirao utakmicu.

-Bukvalno je bio rolerkoster. Oni povedu, mi preokrenemo, imamo sve pod kontrolom, vodimo 3:1 i jednostavno nam se dese dva neverovatna pogotka. Ali moramo da dignemo glavu, da budemo pozitivni, bilo je dosta dobrih stvari, naravno i stvari koje možemo da popravimo. Nadamo se da će Brazil da pobedi, da je sve u našim rukama i dalje. Pokazali smo da kad nam je potrebna pobeda, da možemo da je ostvarimo i da pokažemo karakter. Moramo da budemo pozitivni i da verujemo - rekao je on za Radio-televiziju Srbije.

PAVLOVIĆ OPTIMISTA Nadam se da ćemo obradovati narod, prvo Brazil da pobedi Švajcarce

Kako da se ne dešavaju padovi u koncentraciji? Ekipa je pričala u svlačionici o onome što bi trebalo odmah promeniti.

-Raduje naša ofanzivna igra i stvorene šanse, mogli smo da postignemo mnogo više pogodaka, nadamo se da će ući kada bude najpotrebnije. Moram da vidim golove koje smo primili, pričali smo i međusobno da bi trebalo da bude bolja komunikacija među igračima, da pričaju i da se zna u svakom momentu šta se dešava. To očekujemo od svakoga od nas.

Srbija će sada pratiti meč Brazil - Švajcarska, nadajući se da će favorit pobediti i da ćemo tako u poslednjem kolu sami odlučivati o svojoj sudbini.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading