OVA OSOBA JE JELENI ĐOKIĆ PONOVO IZMAMILA OSMEH NA LICE: Prebrodila razvod od Svetozara Cvetkovića, objavljena i fotografija! (FOTO)
Alo

Dosta je tuga Jelene Đokić zbog odluke o razvodu mučila dramsku umetnicu. Bivša supruga Svetozara Cvetkovića nije mogla da se pomiri sa tim da nije uspela da očuva brak, nažalost uprkos njenom i Svetozraovom angažovanju, životu pod istim krovom došao je kraj.

Alo

 

Zarad dalje sreće svojih naslednika Luke i Klare bivši supružnici odlučili su da u javnost ne iznose prljav veš, zapravo da ne iznose ama baš ništa i ostanu u korektnim odnosima, što su oboje ispoštovali, a u neku ruku to je oboma pomoglo da nastave dalje bez gorkog ukusa u ustima.

Jelena se sve češće u javnosti može videti nasmejana. Dosta radi, okrenula se poslu, takođe je fokusirana na porodicu koja je ipak izvor njene najveće radosti. Osim u ulozi majke neizmerno uživa u ulozi tetke što je pokazala i najskorijom objavom. Ona je, naime, vrlo originalno čestitala svojoj sestričini Ivani Đokić rođendan i sve raznežila.

- Jer je realno najsrećniji. Ljubi tetka najviše - napisala je Jelena u okviru fotografije svoje mezimice, koja neosporno ima njene crte lica.

Foto: Printscreen Instagram

 

Tuga Jelene Đokić ne stanuje više u srcu glumice. Odlučno je Jelena pošla putem sreće, ne osvrće se za sobom, a kako je krenula ne sumnjamo da će uskoro ponovo zavoleti i biti voljena onako kako zaslužuje.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA BRANKE SOVRLIĆ I ŠABANA ŠAULIĆA: Priznala šta je posle njega morala da radi!

Komentari (0)

Loading