UTORKOM I ČETVRTKOM IMAMO TOPLU VODU Jelena Đokić ogolila dušu, pa se osvrnula na brak sa Svetozarom Cvetkovićem
Alo

Bivša supruga Svetozara Cvetkovića, glumica Jelena Đokić otkrila je nove detalje iz života sa kolegom.

Pročitajte još: Najfatalnija PLAVUŠA Holivuda proslavila 55 rođendan: Život je nije mazio, dadilja je SILOVALA, a udavala se čak ŠEST puta

UTORKOM I ČETVRTKOM IMAMO TOPLU VODU Jelena Đokić ogolila dušu, pa se osvrnula na brak sa Svetozarom Cvetkovićem

Alo

 

Kada je odlučila da stavi tačku na brak sa kolegom bivša supruga Svetozara Cvetkovića, Jelena Đokić potpuno se distancirala od medija. Nije na tu temu ništa želela da priča, a kamoli da iznosi detalje koji su do razdora braka doveli.

O njoj i Svetozaru i njihovom životu nakon razvoda znalo se tek na osnovu onoga što su oboje delili sa pratiocima na društvenim mrežama i tu nije bilo ničega što bi moglo objasniti zašto su nakon toliko godina pod istim krovom rešili da je kraj.

Da im nije išlo sigurno je tačno, u suprotnom se na taj korak ne bi odlučili, a zaključak je da, uprkos tome što je navikla na borbu i udarce, Jelena očigledno nije više mogla da se nosi sa bračnim problemima.

UTORKOM I ČETVRTKOM IMAMO TOPLU VODU Jelena Đokić ogolila dušu, pa se osvrnula na brak sa Svetozarom Cvetkovićem

Alo

 

Svojevremeno u jednom izlaganju spomenula je da je život nije mazio, te da su je brojni izazovi kalili, zbog čega je dosta jaka i može mnogo toga na leđima da ponese. Odnos sa Svetozarom evidentno je prešao čak i njene granice.

Iz rodnog ratnog Splita te 1991. godine ona se naime sama, bez roditelja, preselila kod rođaka u Mladenovac, gde je završila osnovnu školu.

- Imala sam četrnaest godina, bila sam primeran đak, omiljen u kolektivu. Družili smo se na ulici, Split je bio bezbedan kada sam bila klinka, a ja sam bila od onih koje uvek među prvima biraju za druženje, bila sam spretna u svemu. Onda odjednom postaješ nepoželjan, a oni loši postaju nosioci neke nove reči, nove priče. To ti do te mere poremeti sistem da kada je došlo vreme da bežim, da idem, ja sebi nisam dozvolila da patim zbog toga. Da li je to bio prkos, inat, ne znam, bila sam klinka i još sama - rekla je glumica, zatim nastavila:

- S mora sam stigla na sneg po kome nisam umela ni da hodam, a do škole je bilo 40 minuta. Padala sam po njemu kô kruška. Mislim da sam se na rez preobratila baš iz te kontre. Srećom, uletela sam tada u ruke svoje sestre Gabrijele, koja je već tada bila potpuno u svetu rokenrola, andergraunda, bendova, proba. I ja sam iz pop-kulture, "New Kids on the Block", do kraja uletela u rokenrol, u kome sam do dana današnjeg. Ne mislim sada da je uopšte bilo loše to što mi se desilo, ne. Dobro je stajati na svojim nogama.

UTORKOM I ČETVRTKOM IMAMO TOPLU VODU Jelena Đokić ogolila dušu, pa se osvrnula na brak sa Svetozarom Cvetkovićem

Alo

 

Kako kaže često je ostala bez baze.

- Stvoriš negde neke ljude, pa se premestiš, i onda se pitaš šta ćeš sad s onim. Vremenom, to iza tebe bledi. Ali, neki kontakti traju i danas. Izabrala sam da nikada ne patim za onim što je bilo ranije - kazala je ranije glumica, kojoj ni studentski život nije bio bajan. Sa roditeljima i bratom preselila se na Cetinje gde je živela u teškim uslovima.

- Živiš u studentskom domu, gde si samo utorkom i četvrtkom imao toplu vodu. Ostalim danima greješ na lonče. Pristaneš na to. Ali, tu iskristališeš svoju želju. A kada završiš fakultet, onda si svoj čovek - zaključila je, a prenosi Story.

STIGLE ĆERKE MARKA JARIĆA U SRBIJU Devojčice uživaju kod njega u Beogradu, a jedan detalj nikome nije promakao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading