MALO KO JE ZNAO DA JE SIN RADE ĐURIČIN PONOS SRBIJE: Holivud želi da ga ukrade, njegov potez će vas iznenaditi!
Printscreen

Legendarna glumica, Rada Đuričin svojim zapaženim ulogama obeležila je glumačku scenu i stekla veliki broj poštovalaca. Na privatnom planu se takođe ostvarila, u velikoj ulozi - majke.

Iz velike ljubavi sa pionirom srpske nuklearne fizike, Dragoslavom Popovićem koja je krunisana 50 - godišnjim brakom rodio se sin jedinac, Radan Đuričin.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Uprkos tome što je veoma uspešan, o njemu se jako malo govori. Svoju karijeru započeo je u Americi gde je postao veoma cenjen i zapažen. Uprkos tome što je znanje sticao u dalekoj Americi, rešio je da se vrati u otadžbinu kako bi dao svoj doprinos srpskom filmu.

Dakle, Radan je poznati filmski snimatelj koji je radio na ostvarenjima poput "Crnog bombardera", "Balkanskih pravila" i "Sjaja u očima", od sredine devedesetih godina živi i radi u Los Anđelesu, gde je upozano suprugu Draganu i dobio dvoje dece.

Čuvena glumica, jednom prilikom je rekla da je njen sin u Ameriku otišao na dve nedelje, a ostao 30 godina. Njegov talenat brzo je isplivao, te su se poslovne prilike masovno otvarale.

Pored mnoštva ponuda koje ima, želeo je da srpski film podigne na viši nivo i da mu ostavi svoj pšečat. Danas je omiljeni saradnik oskarovca Aleksandra Pejna, a u domovinu se vratio da bi slikao seriju "Tajkun", ali i drugu sezonu "Bese".

Mnogi misle da je njegov put uspeha bio lak, međutim prvi dani u Americi bili su veoma teški i zahtevali su hrabrost i snalažljivost. Ipak, kada mu je pomoć bila najpotrebnija tu je bio naš proslavljeni glumac Dragan Bjelogrlić, koji mu je bio cimer.

Foto: Youtube/Printscreen

 

"Završili smo tada snimanje "Crnog bombardera", a s njim je u Holivud došao i Darko Bajić. Svi su bili kod mene na gajbi. Odlučili smo da napravimo kopije filma i prebacimo ih na VHS kasete. Odlučili smo da prodajemo te kasete po crkvama ne bismo li nekako preživeli. Išlo je dosta traljavo i nismo mogli od tog da živimo. Bjela zna s ljudima, a ispostavilo se da je dobar i za kockarskim stolom. Kad smo otišli u Las Vegas da u našoj crkvi prodajemo kasete, to je bilo strašno iskustvo i onda smo otišli u kazino. Bjela se pokazao dobrim za rulet stolom, toliko dobrim da je menadžer kazina poslao ključ od sobe na račun kuće. Izvukao nas je. Mi ne bismo s prodajom kaseta uspeli da preživimo", ispričao je Radan za Kurir.

Budući da potiče iz glumačke porodice, Radan nije mogao da ostane imun na ovu umetnost, a glumce je zavoleo svim srcem.

"Da ne volim glumce, bilo bi skandalozno. Odrastao sam u bifeu JDP. Oduvek se trudim da im ugodim. Možda se s tim ne bi složila Anica Dobra, koja mi je jednom prilikom rekla da sam se vežbao na njoj. Trudio sam se da je u "Crnom bombarderu" slikam što sam lepše znao i siguran sam da to nije rekla u lošem smislu, već iz ljubavi. Nema dobrog kadra bez glumca. Naravno, sve potiče od scenarija.", rekao je on jednom prilikom.

NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA ROĐENI BRAT VUKA KOSTIĆA: Objavljena fotografija će vas ostaviti bez teksta! (FOTO)

Komentari (0)

Loading