NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA ROĐENI BRAT VUKA KOSTIĆA: Objavljena fotografija će vas ostaviti bez teksta! (FOTO)
alo.rs/ilustracija

Glumac Vuk Kostić jedan je od najpoželjnijih neženja, a njegov brat iako ne liči uopšte na Vuka, ozbiljan je šmeker. Naime, Nestor Kostić je godinu dana stariji od glumca, radi kao skiper i profesionalni ronilac, dok dane kada ne radi provodi na otvorenom moru.

Printscreen

 

Nestor je ime dobio po svom dedi koji je bio jedan od osnivača prvog pozorišta u Prokuplju, dok je ljubav prema vodi nasledio od oca, glumca Mihajla Kostića Pljake, koji je sinove od malih nogu vodio na razne aktivnosti, te je tako Nestor zavoleo vodu, a Vuk ribolov.

- Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca - rekao je Vuk jednom prilikom.

Foto: Printscreen

 

Nestor i Vuk su veoma povezani, iako se Nestor odlučio za život van granica Srbije. On takođe za razliku od brata izbegava medije i trudi se da se drži što dalje od javnog života.

SVIMA PROMAKLO Reakcije Dragane Kosjerine na izjave Radeta Bogdanovića kada vređa žene fudbalera IZAZVALE NEVIĐENI HAOS!

 

Komentari (0)

Loading