POČEO JE BEZOBRAZNO DA ME "VATA" Bivša devojka Vuka Kostića otkrila šok detalje njihvog odnosa
alo.rs/ilustracija

Glumac Vuk Kostić godinama unazad važi za jednog od najpoželjnijih neženja na javnoj sceni. Mnoge poznate dame su uspevale da osvoje njegovo srce, poput Jelisavete Orašanin, Ane Mihajlovske, Ivane Peters, ali nijedna od njih ga nije zadržala kraj sebe.

U jednom periodu je bio i sa koleginicom Bojanom Stefanović koja je otkrila šta je prethodilo njihovoj romansi.

POČEO JE BEZOBRAZNO DA ME

Promo RTS

 

Ona se prisetila perioda kada su ona i Vuk bili zajedno i otkrila da postoji jedna simbolika vezana za njihovu ljubav. Naime, i pre nego što su postali emotivni partneri, često su dobijali u glumačkim ostvarenjima uloge parova i ljubavnika.

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera - prisetila se jednom prilikom, pa otkrila da se Vuk potom i tokom predstave opustio jer su već postali par:

- U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem - rekla je Bojana za medije pre nekoliko godina.

SAMO SAM SE OKRENULA I POBEGLA Seka Aleksić otkrila najveći blam

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading