OTRKILA DUGO ČUVANE TAJNE Lepa Brena progovorila o spavanju sa 30 muškaraca za Alo!
Foto: Printscreen/instagram

Najveća balkanska zvezda, Lepa Brena, prisutna je na sceni više od četiri decenije i ponosno nosi titulu pevačice sa najuspešnijim turnejama širom sveta. U razgovoru za Alo!, Brena je otkrila da njen početak nije bio nimalo lak i luksuzan, budući da je duže od deceniju na svaki koncert išla autobusom!

Kako je objasnila, prevozna sredstva je oduvek smatrala drugim domom zbog čega je naučila da vozi ne samo autobuse već i glisere, brodove i avione. 

OTRKILA DUGO ČUVANE TAJNE Lepa Brena progovorila o spavanju sa 30 muškaraca za Alo!

Foto: Alo Promo

 

Ko su bolji vozači, muškarci ili žene?

 - Na Balkanu se uvek daje prednost muškarcima, a ako malo bolje razmislim, pametniji popušta. Smatram da vozim jako dobro, nikada nisam vozila pod dejstvom alkohola i jedino kada žurim ne vozim po pravilima.

 

Da li ste nekad brzo vozili?

- Ma kako ne, pogotovo kad dođu ovi novi automobili,  pa ih probamo da vidimo da li idu 250, 260, 270, 290. Koliko god da volim brzinu, volim i sigurnost. Auto je moja druga kuća. Prvih 10 godina na estradi, od 1982. do 1991. godine, provela sam u autobusu. Tu sam jela, spavala, pila sa 30 momaka koji su sa mnom radili. Posle toga smo više išli avionima, a kasnije su došli luksuzni automobili. Automobil mi zaista predstavlja drugi dom.

Jeste li nekada probali da vozite autobus?

- Naravno da jesam. Mladost - ludost. Pokušala sam da vozim baš taj autobus dok smo snimali filmove i divim se ženama koje to rade. Svuda u svetu imate žene koje su piloti, žene koje voze brodove, žene astronaute. To što imaju decu i porodicu ne znači da ne mogu da rade bilo koji posao i da se hrane od svojih deset prstiju.

OTRKILA DUGO ČUVANE TAJNE Lepa Brena progovorila o spavanju sa 30 muškaraca za Alo!

Foto: Alo Promo

 

Vozite li glisere i jahte?

- Naravno, a kada smo snimali film „Hajde da se volimo“ vozila sam i jedan mali avion.

Da li su na to morali da vas nagovore ili ste dobrovoljno hteli da vozite avion?

- Nisu me nagovarali. To su jednostavno bile takve scene, a pametan čovek sve nauči. Vozili brod, gliser, avion, sve je praksa i čovek sve nauči. Kada smo kupili prvi čamac, kapetan je zahtevao da svako od nas zna da vozi, da baci bove, baci konopac. Nikada nisam bila na čamcu kod nekog, a da samo ležim, pijem šampanjac i reklamiram kupaće kostime. To su sve bili naši brodovi i onda smo morali da  pazimo. Tu su uvek bila deca, neko ko je popio malo više ili dobio sunčanicu. U takvim situacijama je lepo biti spreman.

 

OTRKILA DUGO ČUVANE TAJNE Lepa Brena progovorila o spavanju sa 30 muškaraca za Alo!

Foto: Alo Promo

 

Da li muškarci vise vole žene koje sve znaju ili koje nisu baš vešte u svim stvarima? 

- Verujem da pametan muškarac voli da ima sposobnu ženu. Nikad nisam volela  antagonizam između muškaraca i žena. Ako on zna nešto bolje da radi, neka radi. Ako ja nešto bolje radim, treba to da mi prepusti i tu niko ne treba da se ljuti.

Šta je to što radite bolje od muškaraca?  

- Jedino sa mojima u kući smem da se poredim. Smatram da pevam najbolje. Eto, to je nešto što bih izdvojila da radim bolje od njih. 

Samo hvalisavci pričaju o honorarima

Da li je istina da ste najplaćenija pevačica i da vaš je honorar za doček Nove godine čak 100.000 evra?

- Neukusno je pričati o našim honorarima. O tome pričaju samo oni koji žele da budu u centru pažnje. Meni je to glavni posao. Srećna sam što me publika voli, što me traži i što sam na neki način i dalje Brena Nacionale. Deca su odrasla, ne moram da jurim kući i istinski se radujem svakom koncertu.

PRAVA BOMBA! Isplivala nikad viđena fotka Zlate Petrović, pozirala u krevetu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading