NE ZNAM ŠTA JE PROBLEM Ivana Nikolić razvezala jezik o privatnom životu
Printscreen

Bivša članica grupe "Hurricane", Ivana Boom Nikolić nedavno je započela solo karijeru. Na poslovnom planu joj sve ide u dobrom smeru, ali joj na ljubavnom nije sve potaman

Kako se 2022. godina bliži kraju, Ivana je sumirala godinu i rekla da joj je ovo jedna od boljih godina kada je njena karijera u pitanju.

- Toliko toga se desilo. Mnogo pozitivnih stvari, one negativne zaboravljam. Ja sam se baš bojala kako će pesma proći, jer sam imala problem sa vidljivošću pesme. Sada je sve uredu. Dosta pozitivnih komentara, sluša se u diskotekama - istakla je bivša Uraganka i dodala da joj se momci ne udvaraju, dok, sa druge strane, devojke joj često prilaze.

Printscreen

 

- Meni niko ne prilazi, ne znam šta je problem. Nema sportista, nikoga. Ali dosta devojaka mi prilazi na nastupima - priznala je Nikolićeva.

Ona je poznata po svojim izazovnim stajlinzima i vitkoj figuri, a sada je otkrila i da li bi se nekada slikala naga:

- Ne bih stvarno. Mnogo ljudi je komentarisalo moj prvi spot, hteli su da vide dokle ću ići i na kraju je bilo pitanje: Pa kao, kako se ona nije skinula, obučena je do grla? Obožavam modu i mnogo bolje se osećam kad sam obučena, a ne gola - rekla je pevačica za medije na jednom događaju.

Printscreen

 

Podsetimo, pre par meseci šuškalo se da se članica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić navodno uselila kod političara Andreja Bajeca, sa kojim je nekoliko meseci u vezi.

"SLETELA SAM SA PUTA DA BIH GA IZBEGLA" Zorana Pavić doživela SAOBRAĆAJKU, otkriveni stravični detalji!

Komentari (0)

Loading