OTVORENIH SHVATANJA Draga Mirković priznala: Čak i splavaruša može da mi bude snajka! (VIDEO)
Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Dragana Mirković tradicionalno je organizovala snimanje novogodišnjeg programa za potrebe svoje televizije i već prvog snimajućeg dana okupila je desetine svojih kolega.

U razgovoru za Alo! muzička zvezda govorila je o svojim naslednicima, sinu Marku i ćerki Manueli, ali i potencijalnim zetovima i snajkama, kao i pomirenju sa Sekom Aleksić.

OTVORENIH SHVATANJA Draga Mirković priznala: Čak i splavaruša može da mi bude snajka! (VIDEO)

DejanBriza/Alo!

 

- Marko ne voli da bude primećen, ali ga devojke uvek snime. Manuela se povukla sa Instagrama budući da joj je bilo previše medijske pompe. Neprijatno joj je da se pojavljuje po novinama. Oboje su mladi ljudi, žive zasebno, svako u svom stanu u Beču - kazala je pevačica, pa istakla da se svojoj deci ne meša u izbore emotivnih partnera. 

- Ne plašim se koga će moja deca dovesti u kuću jer su jako inteligentni. Ne bih imala problem da odaberu partnere iz moje branše. Sve i da mi neka splavaruša bude snajka, ako se pokaže kao dobar čovek koji voli mog sina, biće dočekana kao da dolazi sa dvora. Sigurno je da ću biti najbolja tašta i svekrva - rekla je Dragana.

Kako je kraj godine vreme za podvlačenje crta i svođenje računa, praznična atmosfera dovela je Draganu i do pomirenja sa koleginicom Sekom Aleksić s kojom nije govorila punih osam godina.

OTVORENIH SHVATANJA Draga Mirković priznala: Čak i splavaruša može da mi bude snajka! (VIDEO)

Foto: ATA Images

 

- Mi smo bile dobre koleginice, ponekad smo se viđale. To je bilo prilično retko, uglavnom na snimanjima, ali smo bile jako drage jedna drugoj. Ona je meni bila sva simpatična onako luckasta. Seka je iz Bosne, kao i moj suprug, i tu se napravila jako lepa konekcija - počela je Dragana i opisala istorijat sukoba:

- Seka i ja smo ispale poprilično naivne, jer su neki ljudi ispričali da je Seka za mene rekla neke ružne stvari, a mene je to zabolelo. Poverovala sam, tako da samo obe ispale naivne. Kad smo se čule, ona je bila ljuta kako sam ja uopšte mogla da poverujem u to i onda smo jednostavno zaćutale. Ja sam ćutala zato što me je zabolelo, a ona jer je ljuta - ispričala je Dragana i odgovorila na pitanje da li još sa nekim od kolega nije u korektnim odnosima.

- Nemam otkopane ratne sekire. Ja nikada ništa loše nisam rekla ni za koga. To ako je neko drugi radio, na njemu je da zakopa ratne sekire - poručila je muzička zvezda

OGLASILA SE Priča se da je Biljana Jevtić u teškom zdravstvenom stanju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading