MARIJA VELJKOVIĆ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI O SUPRUGU: Rešila je da otkrije sve detalje, više ništa ne može da se sakrije!
Foto: Printscreen RTS TV

Kako se bliži kraj ove godine, voditeljka Marija Veljković je sumirala utiske o svemu što je prošla prethodnih meseci, iskustvima, ali i emotivnom životu.

Marija je otkrila kakav joj je život posle razvoda, kako sada funkcioniše njena veza sa glumcem Rastkom Jankovićem, a između ostalog bilo je reči o poslovnim planovima, ali i tome kakav odnos ima sa naslednicima i da li će neko od njih krenuti njenim stopama.

Printscreen

 

Kakva je bila ova godina?

- Emotivna u svakom smislu. 

Kako uspevaš da uskladiš poslovne i privatne obaveze?

- Ne bih sad rekla da sam ja nešto posebno u odnosu na bilo koju drugu ženu. Sve mi koje imamo porodicu i decu imamo i posao. Tako da ja mislim da to uslovno rečeno žongliranje sa obavezama i kolosecima u životu je normalno za bilo koju ženu danas. 

Koliko vas je ova godina promenila?

- Ja bih rekla da me je više promenila prošla godina, nego ova. Ova je samo nastavila tu transformaciju. 

Vaša nova ljubav, kako napreduje?

- Lepo je kad se dve duše nađu i prepoznaju. 

Je l' vam otežavajuća okolnost što ste oboje javne ličnosti?

- I Rastko i ja se bavimo javnim poslom i tu negde jedno drugo razumemo, smirujemo, dajemo vetar u leđa. 

Jesu li vaša deca svesna da im je majka javna ličnost?

- Nažalost jesu. Moj najstariji sin je krenuo mojim stopama. Već šest meseci je deo jednog projekta. Ima ulogu u jednoj seriji, ja sam ga pustila samo da shvati da li on to želi, da misli da mu ja nešto branim. Na moju nesreću, to mu se dopalo, tako da on shvata šta znači biti javna ličnost, srednja ćerka takođe, najmlađa je još uvek mala.

Šta vi želite da bude vaš sin? Da li ćete ga vi usmeriti s obzirom na to da ste se i vi bavite glumom i voditeljstvom.

- Kad sam ja odlučila da se bavim ovim poslom. Moj tata koji je lekar i mama koja je inžinjer hemije, oni su se hvatali za glavu, a ja sam sa tim morala da se izborim. Ja svom detetu sada pružam šansu da vidi i proba i da vidi da li mu se to dopada. On je na setu u 7 ujutru na Staroj planini, pa šta mislite koliko se smrzne?! Decu uvek treba podržati kakav god da je njihov životni put. 

Kako ćete proslaviti Novu godinu, sa kakvim željama ulazite u narednu?

- Sigurno ćemo proslaviti svi zajedno Novu godinu. Ja volim da to bude kod kuće, nikakav glamur, možda šljokice po kući (smeh) i volim pesmu, ali kod kuće. Mnogo sam prethodnih meseci bila na terenu, snimala, fale mi ti momenti u kući. 

MILICI DABOVIĆ PRETI OPASNOST DA ISPLIVA SAV NJEN INTIMNI SADRŽAJ? Bivša košarkašica pretrnula od straha, NEOPISIVI GUBICI!

Komentari (1)

Loading
Mario Sarafciger

01.12.2022 22:48

Prvi ,drugi , treci,cetvrti,peti, sesti ,sedmi ,osmi-pa jankovicu ti si deveti