Aca Lukas
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Folk zvezda Aca Lukas najavio je novogodišnji nastup u Beogradu i tom prilikom u razgovoru za Alo! otvoreno odgovorio na brojna interesantna pitanja vezana za njegov život i karijeru.

Lukas je kroz šalu priznao kako se nosio sa izdajama bliskih, ali i zbog čega je bio u situaciji da se pobije.

Oko tebe su uvek velike drame, ali uprkos svemu uspevaš da opstaneš na estradi. da li si se nekada pitao kome smetaš?

- Aca Lukas ima 175 cm i uopšte nije veliki, a kao zvezda sam visok 16 metara. Ne znam kome smetam, ali uvek sam osećao neka komešanja oko mene, nikad nisam osećao ljubav, ali jesam mržnju. Nekada su to umeli da kriju, ali sada više ne.

Da li te je neko blizak izdao? I kako bi reagovao da čuješ od drugih da te žena s kojom si u braku ogovara?

-To je seljačizam, a ne izdaja! Znači ti imaš osobu koju voliš i spavaš u istom krevetu s njom, a pljuješ je. To onda znači da si ti govno! Nikada se nisam razočarao. Možda kada sam bio mlađi, sada sam već naučen. Sada mogu da budem samo ljut, pa je bolje da mi ništa ne rade. Loše stvari ne radiš kada imaš savest. Priznajem da sam radio loše stvari, ali samo kada je neko meni to radio.

BACILA MI CRVENE GAĆICE NA BINU Lukas za Alo otkriva: Ribe mi se više ne nude na nastupima

Foto: ATA Images

 

Šta si drugima radio?

- Vraćao sam 10 puta gore. Retko kad sam smišljao šta da uradim jer sam obično delovao u samoodbrani.

Da li si nekom namestio batine?

- Prebio jesam, ali nisam nameštao batine. E sad, kada je reč o ženama, neke stvari sam radio namerno i svesno pa sam bio s tuđom devojkom. Skinuo sam tuđu ribu, ali ne onako banalno, već sam to hteo da uradim jer je meni neko to hteo da uradi ili je uradio.

Da li si uhvatio neku svoju ženu na delu?

- Ne, jer nikoga nisam ni jurio da bih ga uhvatio na delu. Takođe, ni ja nikada nisam bio uhvaćen jer pazim šta radim.

Mnoge tvoje kolege su pazarile stanove u Beogradu na vodi. Da li si i ti razmišljao o tome?

- Jesam, davno još dok kula nije počela da se pravi. Ali kada sam čuo ko će tamo da kupi stan, ta struktura ljudi mi nije odgovarala. Više volim da živim s normalnim svetom, a ta fenserica je meni laž. Možeš ti da imaš milione, ali bitno je jedino kako ih pokazuješ i iznosiš. Pohvalio bih Željka Mitrovića kao jedinog čoveka koji se dobro nosi sa svojim bogatstvom. On uživa u životu sa parama na pravi način.

BACILA MI CRVENE GAĆICE NA BINU Lukas za Alo otkriva: Ribe mi se više ne nude na nastupima

Foto: ATA Images

 

Otkako si se pojavio na sceni, tvoj zaštitni znak je duga kosa. Da li postoji neka suma za koju bi pristao da se ošišaš?

- Šišao sam se pre neki dan kod mog frizera, ali za džabe, jer nikad neće da mi naplati. Mogu ja da se ošišam na ćelavo, ali imam klempave uši i to bi onda bilo baš ružno.

Duže od tri decenije si na sceni, a godinama važiš za jednog od najpopularnijeg pevača na estradi. Da li ti se dešavalo da ti devojke bacaju veš na binu?

- Jedna riba mi je bacila crvene tange na binu, koje je prethodno skinula sa sebe, a druga brus. Ne mora to da znači da su želele da budu sa mnom. Možda me samo vole kao zvezdu i hoće da naprave foru, pa da ja ispadnem šmeker.

Da li su se dešavale konkretnije stvari? Na primer, da ti nakon nastupa devojka da broj telefona, ti je pozoveš i završite u hotelu?

- Nekada je i toga bilo, ali vrlo retko, kako godine prolaze sve manje i manje ima toga.

Na porez sam dao 200.000 evra

Pojavila se informacija da si nakon jedne turneje morao da platiš porez u visini od 200.000 evra. Da li je to tačno?

-Tačno je, jer se to dogodilo nakon velike i produktivne turneje. Kod nas porez na honorare iznosi 56 odsto, dok u svetu milijarderi plaćaju i 70 odsto. Porez svi plaćaju jer u suprotnom će biti uhapšeni. Ništa ne može na crno, država mora da puni budžet.

UTAKMICA KOJA SE PAMTI Lepa Brena zaradila crveni karton, a evo kako se Zorica Brunclik snašla

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading