"IMAO SAM SE*S SA MUŠKARCIMA"  Era Ojdanić progovorio o intimnom odnosu, pa priznao: BILO MI JE EKSTRA!
Printscreen

 Era Ojdanić progovorio je o temi koja je na estradi jedna od najstrože čuvanih tajni i priznao da je koleginicama često služio kao paravan za ljubavne prevare.

- Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o tome uvek jer smo bili u prijateljskim odnosima. Ja sam im bio sigurna luka, znale su da ću da pokrijem. Šta se mene tiče što varaju muževe. Nisam drug s njima, nego sa pevačicama - ispričao je Era iskreno,te naglasio da može da govori o tuđim preljubama, ali nikada ne bi ni pred kim odao njihova imena:

- Zbog toga decenijama imam prijateljstva koja traju na estradi. Nema zle krvi, a nađite mi neku koja će da me popljuje i kaže jednu ružnu reč za mene. Kroz moju kafanu je prošlo priča i priča, isto kao i kod Zorice Marković svojevremeno. Kod mene dolaze ljudi na prenoćište, nikad se nisam bavio tim poslom u smislu podvođenja i sličnih stvari. Ja sam domaćin čovek i moj objekat za smeštaj je čist.

Ojdanić priznaje da su mnogi hteli da ga uvuku u kontekst s najstarijim zanatom, ali on s tim nema veze.

Printscreen/Premijera

 

- Više puta su pokušavali da mi nameste nešto vezano za prostituciju, ali ništa nisu našli. Znači da bih dosad pao da se nešto dešava - kaže folker i zaključuje:

- Ako neko dođe sa švalerom jer ne smeju da se viđaju po Beogradu, to je druga stvar! Ja za to ne moram niti treba da odgovaram. Mada, slabije sada ima toga. Ovi mlađi se sastaju po hotelima i gde god stignu, više se i ne kriju, pa ne dolaze u kafane van grada.

Folker je i o svojoj intimi uvek otvoreno govorio, pa ne krije da je u životu probao sve.

- Tako sam okusio i s*ks s muškarcima. Probao sam, ali sam bio tobdžija. Bitno je da u takvom odnosu budete tobdžija, a ne furundžija. Da vi je*ete, a ne da budete je*ani - pričao je Era svojevremeno, ali je ipak priznao da mu više prijaju odnosi s nežnijim polom:

- Ekstra je s*ks s muškarcima, ali je sa ženom ipak bolje. Ženu ništa ne može da zameni!

I DANAS SE VOLIMO Alka Vuica progovorila o vezi sa Bajagom: Prava ljubav ne prestaje!

Komentari (2)

Loading
Nenad

29.11.2022 09:03

Cega se pametan stidi, budala se ponosi!