I DANAS SE VOLIMO Alka Vuica progovorila o vezi sa Bajagom: Prava ljubav ne prestaje!
Foto: ATA Images

Alka Vuica i sama je priznala da je ludo volela kolegu Momčila Bajagića Bajagu. Ona je bila velika ljubav Gorana Bregovića, ali zbog Bajage je napisala jednu od najlepših ljubavnih pesama na ovim prostorima.

- Bili smo mladi, pisali smo pesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, šta da govorim ko je meni šta napisao. Ja vam mogu otkriti šta sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pesama koja je nastala iz naše ljubavi je: "Gde Dunav ljubi nebo" - rekla je Alka Vuica pa otkrila u kakvim je danas odnosima sa njima.

Alo

 

- Mi smo u odličnim odnosima, Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savetujemo se oko pesama, jako sam srećna što sam ljude koje sam volela zadržala u životu, jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvek - rekla je ona za Premijeru.

Alka je ispričala da je u nju bio zaljubljen i Boris Novković, sa kojim je kasnije postala veliki prijatelj i saradnik.

-Pisala sam mu mnogo pesama koje su veliki hitovi. Znam ga otkad je imao 8 ili 9 godina, a ja sam imala 18. Jednom prilikom je ispričao da se zaljubio u mene kad me je upoznao, ja sam tada bila sa Adijem iz "Srebrnih krila" i letovali smo zajedno sa Đorđem, ja sam čuvala Borisa, bio je presladak. Kad je stasao, došao je kod mene da mu napišem tekstove, bila sam oduševljena - ispričala je Vuica.

UPIŠI ŠKOLU UMESTO ŠTO SE PREVRĆEŠ PO KREVETIMA Ruška Jakić uputila brutalne reči voditeljki

Komentari (0)

Loading