KAFANA NA SOFRIN NAČIN Aleksandra Kovač piše narodnjake zbog Sofronijevića!
Bojan Stevanovic

Prijateljstvo između Aleksandre Kovač i Aleksandra Sofronijevića rezultiralo je  novom pesmom "Ej kafano", koju je ona namenski napisala poznatom orkestru.
Osim muzike, Aleksandra potpisuje i tekst, dok se u svom čuvenom studiju "AS studio ton", aranžmanom bavio sam Sofronijević.
"Ovo je  jedna vrlo posebna, emotivna i snažna pesma, one koje ostaju za sva vremena.

-'Ej, kafano'  zapravo je jedna prava ženska kafanska pesma, kakvih skoro uopšte nema u našoj narodnoj muzici, a posebno je zanimljivo to što ju je napisala upravo žena, naša prijateljica i vrhunska kompozitorka Aleksandra Kovač- kaže Sofronijević i dodaje:

Bojan Stevanovic

 

- Naše pevačice Mima i Ana otpevale su ovu pesmu sa puno emocije i derta. Srećan sam što će naša publika, posebno ženska, uživati u ovoj pesmi i fantastičnom spotu koji verno prenosi atmosferu pesme.

Spot za pomenutu pesmu radili su  Bojan Stevanović  i Milos Đorđević, dok se za kompletan staljing svih učesnika pobrinuo Mladen Baron.

Ovo je inače, samo jedna u nizu pesma koje orkestar Aleksandra Sofronijevića snimio i koja je pokazatelj njihove ozbiljnosti i namere da se bave sopstvenom karijerom, mimo muzičke pratnje poznatih pevaca u regionu.
Pesmu "Ej kafano" možete poslušati ovde:

 

OTKRIO DETALJE RASKIDA SA RADOM Oglasio se menadžer Harisa Berkovića, pa otkrio da li pevač ima novu devojku

Komentari (0)

Loading