EVO KOGA JE LJUBIO NOLETOV BRAT Marko Đoković bio je u velikoj ljubavi sa poznatom glumicom, ona je i danas bliska sa njegovom porodicom
Foto: Printscreen/instagram

Brat Novaka Đokovića, Marko Đoković trenutno uživa u ljubavi sa Leti Tesari, brazilskom dizajnerkom, a pre nje je bio u emotivnoj vezi sa glumicom Draganom Mićalović.

Naime, pre nešto više od decenije, kao bomba odjeknula je vest da je Marko Đoković uplovio u ljubavnu vezu sa popularnom glumicom, Draganom Mićalović. Iako na samom početku nisu želeli o emocijama da govore, medijsi su ih pratili u stopu te su nakon nekog vremena priznali da su zajedno i da uživaju u ljubavi.

Poznato je da je bivša devojka Marka Đokovića, Dragana i danas veoma bliska sa svim članovima porodice Đoković, pošto su je od prvog trenutka oberučke prihvatili i nadali se da će Marko i ona svoju ljubav krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

EVO KOGA JE LJUBIO NOLETOV BRAT Marko Đoković bio je u velikoj ljubavi sa poznatom glumicom, ona je i danas bliska sa njegovom porodicom

Alo

 

Njih dvoje su često bili razdvojeni, pa su se zbog toga i rastali.

Marko je u to vreme pokušavao da se izbori za svoje mesto u svetu tenisa, pa je često putovao, dok je Dragana bila vezana za Beograd, gde je počela da dobija prve glumačke angažmane. Uprkos tome što su gajili snažne emocije, daljina je učinila svoje, pa su u julu 2011. odlučili da se rastanu.

Kako se davno spekulisalo, Marko je spakovao kofere i otišao daleko iz rodnog Beograda zbog propale ljubavi. Bivša devojka Marka Đokovića ostavila je duboke rane na njegovom srcu, s obzirom da je Novakov brat sa njom planirao da zasnuje porodicu, ali ljubav ipak nije opstala.

‒ Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima ‒ bile su reči kojima je lepa glumica potvrdila da je okončala višemesečnu romansu.

NAŠLA SAM PRAVOG Nadica Ademov otkrila kada se udaje, iznenadiće vas koju je destinaciju odabrala za ceremoniju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading