NAŠLA SAM PRAVOG Nadica Ademov otkrila kada se udaje, iznenadiće vas koju je destinaciju odabrala za ceremoniju!
Foto: Vladimir Marković

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Nadica Ademov već neko vreme uživa u vezi sa partnerom kog krije od očiju javnosti, a priča se da je on milioner.

Ona sada otkriva da li je spremna da stane na ludi kamen i kakvo venčanje zamišlja.

- Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju - kaže ona kroz smeh.

Foto: Vladimir Marković

 

Nadica je jedna od angažovanijih pevačica i radi skoro svaki vikend, a pred našim kamerama je progovorila o tome kako dečko gleda na njen posao i da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

- Ljubomora je normalna stvar u životu. Čak i neko ko se ne bavi ovim poslom ima taj problem u kući. Mi nemamo taj problem, on je čovek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena on prati mene, svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog sveta, ali kad god uklopimo vreme zajedno smo - dodala je Nadica.

ZARADILA SAM VIŠE NEGO ON Prvo oglašavanje Ane Bekute o testamentu Milutina Mrkonjića (FOTO)

Komentari (0)

Loading