ZARADILA SAM VIŠE NEGO ON  Prvo oglašavanje Ane Bekute o testamentu Milutina Mrkonjića (FOTO)
E stock

Godinu dana nakon smrti političara Milutina Mrkonjića, njegova partnerka pevačica Ana Bekuta otkrila je kome je ostala imovina koju je on posedovao.

E stock

 

-Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života - napisala je Bekuta i nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe - napisala je Ana.

JOVANA JEREMIĆ KOPIRA KOSJERINU? Društvene mreže su se usijale nakon ove objave, komentari samo pljušte 

Komentari (3)

Loading
Aleksandra

28.11.2022 16:38

Ma bas Bas Briga Ana.Nas narod,just Ari pojedini"

Aleksandra

28.11.2022 16:46

SVE SAM STEKLASAMA,Kako kaze Vasa pesma,bas Vas Briga,neki bi uzivali da nemate nista.Glavu gore.Bili ste dama,dama I ostanite.