RAZARA SRCE Ana Bekuta sa sinom i unucima dala Mrki čitulju, POTPUNO SE SLOMILA! (FOTO)
Alo

Pevačica Ana Bekuta došla je juče na pomen pokojnom partneru Milutinu Mrkonjiću Mrki.

Bekuta je uz prijatelje uspela da ostane na nogama iako nije mogla da sakrije suze iza tamnih naočara. Ona je dala čitulju preko novina Mrki, u kojoj je potpisala i svog sina i unuke koji su sa njim bili veoma bliski.

Politika

 

"Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svet siromašniji za jednog tebe. Osiromašili smo za stotine sitnih znakova pažnje, za velika i mala dobra dela, za smeh i šale, za oslonce koje si pružao svima koje si voleo. Iza tebe su, ipak, ostale hiljade znakova pažnje, hiljade malih i velikih dela ljubavi, mostovi koji nas spajaju i mudrosti koje si nas naučio. Odmaraj se u večnosti i spokoju koji si zaslužio svakim danom svog života. Zauvek tvoji, Ana, Igor, Bane i Sonja", stoji u čitulji.

Pevačica se oglasila i na svom Instagram nalogu i poslala emotivnu poruku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi; hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana.", stajalo je u opisu objave.

EVO ŠTA RADI SOFIJA DOK LUKA TRENIRA Manekenka pokazala kako provodi dane u Dohi, Jović se sprema za meč, a evo ko njoj pravi društvo (VIDEO)

Komentari (0)

Loading