OTKRILA PORODIČNU TAJNU Ruška Jakić progovoria o svemu, bez dlake na jeziku
Foto: Alo!

Ruška Jakić je otkrila detalje o svom privatnom životu, čuvenim rečenicama koje su nedavno jednoj ženi spasile život, ali i o ovacijama publike na jednoj reviji na kojoj je bila gost

Na samom početku razgovora, Ruška je otkrila da je legendarna pesma posvećena upravo njoj, ali i kuća u koju se uselila pre pet godina, a koja krije porodičnu tajnu.

OTKRILA PORODIČNU TAJNU Ruška Jakić progovoria o svemu, bez dlake na jeziku

Foto: Alo!

 

- Uvek se osećam fantastično, bez obzira na pesmu 'Ružice, Ružo, Ruška' koju mi je posvetio Čola, što je i sam priznao u domaćim medijima. Ova kuća u koju sam se uselila je kuća koju je mama dala tati u miraz davne 1935. te godine. Moj bratanac i ja smo srušuili to i sagradili vilu a stanari su odlučili da se zove 'Vila Ruška' - rekla je Jakićka.

Ruška je progovorila o ženi kojoj je nedavno spasila život, svojim dobro poznatim rečenicama koje su često viralne na društvenim mrežama.

- Bilo je to prošlog leta, kada mi je ćerka bila tu, svratila sam sa njom u jedan restoran, kad mi je devojka pored rekla: ''Vi ste mi spasili život. U jednom trenutku sam dotakla dno života, uzela neke pilule, a pošto ništa nije slučajno, upalila sam televizor i ugledala vas kada ste govorili o tome da život nema reprizu i da nikada ne treba sebi oduzeti život''. Eto, kao da sam znala i kao da se njoj u tom trenutku obraćam. Izgubili smo hormon sreće, zaboravili smo da se volimo. grlimo, ljubimo... - otkrila je bivša voditeljka.

OTKRILA PORODIČNU TAJNU Ruška Jakić progovoria o svemu, bez dlake na jeziku

Foto: Alo!

 

Kao lice koje često unese pozitivnu energiju gde god da se pojavi, otkrila je kako joj novac nije potreban da bi bila vedra i srećna.

- Sa 1000 dinara i sa 1000 evra ću znati da živim lepo samo ako želim. Sa hiljadu dinara, otići ću u svoj omiljeni kafić, popiti kafu i kupiti cigarete, a kod kuće jesti kačamak. Sve je stvar vaše percepcije - rekla je Ruška.

Vanvremenska lepotica, otkrila je detalje revije na kojoj je nedavno bila gost.

- Pozvali su me i ja sam pristala. Desilo se da je prošlo osamdeset godina, a publika je bila uspavana. Ali kada sam ja prošla u trenerci, dobila sam ovacije i aplauz. Pouka je da je narodu svega dosta i da je dovoljno da se desi mali fitilj da se ljudi oraspolože. Ja sam to osmehom postigla, kažu da sam podigla Beograd na noge. Malo je potrebno da izađemo iz ove učmalosti... - govorila je Jakićka.

SVI ZNAJU KAKO ON IZGLEDA Ovo je vanbračni sin Marinka Rokvića, a evo ko je njegova majka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading