SPASILA ŽENU OD SAMOUBISTVA Ruška Jakić prvi put progovorila o tome kako je uspela da sačuva jedan život
Foto: Alo!

Voditeljka Ruška Jakić progovorila je o svom privatnom životu, čuvenim rečenicama koje su nedavno jednoj ženi spasile život, ali i o ovacijama publike na jednoj reviji na kojoj je bila gost.

Na samom početku progovorila je o legenadarnoj pesmi koja je posvećena upravo njoj, ali i kući u koju se uselila pre pet godina, a krije porodičnu tajnu.

- Uvek se osećam fantastično, bez obzira na pesmu 'Ružice, Ružo, Ruška' koju mi je posvetio Čola, što je i sam priznao u domaćim medijima. Ova kuća u koju sam se uselila je kuća koju je mama dala tati u miraz davne 1935. te godine. Moj bratanac i ja smo srušuili to i sagradili vilu, a stanari su odlučili da se zove 'Vila Ruška' - govorila je Ruška Jakić.

Ruška je progovorila o ženi kojoj je nedavno spasila život, svojim dobro poznatim rečenicama koje su često viralne na društvenim mrežama.

Foto: Alo!

 

- Bilo je to prošlog leta, kada mi je ćerka bila tu, svratila sam sa njom u jedan restoran, kad mi je devojka pored rekla: ''Vi ste mi spasili život. U jednom trenutku sam dotakla dno života, uzela neke pilule, a pošto ništa nije slučajno, upalila sam televizor i ugledala vas kada ste govorili o tome da život nema reprizu i da nikada ne treba sebi oduzeti život''. Eto, kao da sam znala i kao da se njoj u tom trenutku obraćam. Izgubili smo hormon sreće, zaboravili smo da se volimo. grlimo, ljubimo... - otkrila je bivša voditeljka.

Nedavno je bila gost na jednoj reviji na Nedelji mode, što je izazvalo ovacije i oduševljenje publike, ali i celokupne javnsoti.

- Pozvali su me i ja sam pristala. Desilo se da je prošlo osamdeset godina, ali je publika bila uspavana, a kada sam ja prošla u trenerci, dobila sam ovacije od aplauza. Pouka je da je narodu svega dosta i da je dovoljno da se desi mali fitilj da se ljudi oraspolože. Ja sam to osmehom postigla, kažu da sam podigla Beograd na noge. Malo je potrebno da izađemo iz ove učmalosti... - govorila je Ruška Jakić u ''Premijera - Vikend specijalu''.

HITNO PREVEZEN U BOLNICU Pevač "Zvezda Granda" imao tešku saobraćajnu nezgodu

Komentari (0)

Loading