U TATINOM ZAGRLJAJU Isplivala prva fotka Petra Graša sa ćerkom (FOTO)
Alo/Kristijana Ćaćić

Pevač Petar Grašo izgovorio je sudbonosno "da" 15 godina mlađoj Hani Huljić početkom ove godine, a njih dvoje postali su roditelji devojčice Albe pre četiri meseca.

Alo/Kristijana Ćaćić

 
Kako je sam istakao u jednom intervjuu zbog poslovnih obaveza, Petar do sada nije stizao da se posveti ćerkici koliko je želeo, međutim, sada je na društvenim mrežama isplivala prva fotografija ponosnog tate sa naslednicom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Grašo je čvrsto u svojim rukama držao devojučicu, dok mu se osmeh nazirao na licu, a novopečena majka posmatrala je zadovoljno ovaj prizor.

– Pevušim Albi dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste – istakao je pevač jednom prilikom.

– S obzirom na to da sam non stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, verujem da sam brižan i predan otac. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju - dodao je on tada, prenosi "Svet".

POKUŠAVAJU DA JE ZASTRAŠE Jovana Jeremić dobija jezive pretnje nakon što je otkrila da se njene koleginice bave najstarijim zanatom

Komentari (0)

Loading