POKUŠAVAJU DA JE ZASTRAŠE Jovana Jeremić dobija jezive pretnje nakon što je otkrila da se njene koleginice bave najstarijim zanatom
ATA Images

Da je Jovana Jeremić maher u tome da uzburka javnost znaju i ptice na grani, a ovoga puta najavila je skandalozno razotkrivanje svojih koleginica.

U toku jučerašnjeg Jutarnjeg programa čiji je autor i voditelj, Jovana je bez dlake na jeziku najavila da će objaviti spisak svih svojih koleginica koje su preko kreveta došle na svoje pozicije. Kako je istakla, do odluke je došla isključivo kako bi odbranila svoju profesiju, ali i vlastitu čast i poštenje. Njena odlučnost, kao i obećanje dato na televiziji s nacionalnom frekvencijom uznemirili su mnoge njene koleginice koje su putem zajedničkih prijatelja i saradnika pokušale da dođu do informacija ko se nalazi na Jovaninom spisku, saznaje Alo!.

- Iako su mnogi navikli da Jovana bez problema ulazi u javne sukobe, govori o tabu temama, raskrinkava moćnike, kriminalce, te da ne razmišlja o posledicama koje eventualno zbog toga i sama može snositi, niko nije očekivao da će se na njenoj listi za odstrel naći i njene koleginice - ispričao je izvor blizak ovoj kontroverznoj voditeljki, pa objasnio da ona ne radi baš sve zarad  rejtinga.

- Jovana je veliki borac za pravdu, ukazuje na mnoge anomalije u društvu, skreće pažnju javnosti na iskrivljene obrasce ponašanja i svakodnevno podseća javnost kako je sama do uspeha došla isključivo posvećenim radom, ali i diplomom državnog Pravnog fakulteta - objasnio je Jeremićkin blizak prijatelj.

Foto: printscreen/tvpink

 

Kada je juče ujutru, u emisiji uživo, obećala da će objaviti spisak svih prostitutki koje se bave voditeljskim poslom, dosta njih se pronašlo, ali i uplašilo s obzirom na to da su sa Jovanom već duže vreme u lošim odnosima.

- Tri Jovanine koleginice sa drugih televizija u strahu od razotkrivanja krenule su da okreću telefone ne bi li saznale šta Jovana smera. Zovu njene saradnike, bliske prijatelje, frizere, šminkere kako bi pokušale da je zaustave u nameri da se tom temom bavi - priča izvor, i dodaje:

- Tih nekoliko žena koje su nekada blisko sarađivale sa Jovanom, a onda joj okrenule leđa, definitivno su u najvećem strahu. Jedna od njih je čak  pokušala da stopira Jovanin prelazak na Pink televiziju, pa smatra da Jeremićeva na ovaj način želi da joj se osveti.

Pink printskrin

 

- Sve te lažne voditeljke koje za novac pružaju seksualne usluge moćnicima sada preko njih pokušavaju da zastraše, uplaše onu koja se ne obazire i ne plaši nikog sem boga - rekao je Jovanin blizak prijatelj, i dodao su je pretnje koje su do nje došle dodatno osnažile u nameri da istraje i raskrinka ih.

- Pitanje je dana kada će Jovana poimence prozvati sve, kao i ove što su se same pronašle, a nakon toga ništa više neće biti isto.

Ismevaju me gore od mene

Kako je nedavno Jovana objasnila, poseban pik ima na voditeljke koje je ismevaju zbog plaćenih reklama koje radi putem društvenih mreža.

- Mnoge koleginice mi se smeju pošto reklamiram stvari na društvenim mrežama, ali ja sam kupila drugi stan. Za mene se zna da nisam kurva i zna se ko je otac mog deteta. Ne zna se ko je ćale njihovoj deci. Rađale su decu oženjenim muškarcima. Nijednoj koleginici nisam preuzela slavu. One nisu imale moje šerove nikada. Nije ih doveo narod na mesta na kojima sede, već švaler koji im je pravio decu. Bog je rekao da ću ja biti ta jedna koje neće da uspe na način na koji su one uspele - istakla je Jeremićeva.

TO SU RAZMAŽENA DECA KOJA SE NE BORE Nada Obrić progovorila o braku i borbi sa opakom bolešću: Videla sam strah u njihovim očima!

Komentari (1)

Loading
EGO

28.11.2022 14:26

Znamo na koji je zanat je Jovana mislila, i u pravu je. Ipak, onako uzgred, da kazem da je nakstariji zanat na svetu pravljenje posudja od pecene gline - grncarstvo!