NE ZNAJU KO IM PRAVIO DECU Jovana Jeremić spremna da raskrinka koleginice: Švaleri su im našli posao!
Printscreen

 Jovana Jeremić iznela je skandalozne tvrdnje da su pojedine koleginice dobile posao preko kreveta uticajnih muškaraca.

Kako kaže, spremna je da ih razotkrije i poručila da će mnogi ostati šokirani kada budu videli "imena na spisku".

-Progovoriću o ženama koje se predstavljaju kao velike novinarke koje rade po medijima, naravno, velike pod znacima navoda. Nije poenta novinarstva da budeš nepristojan. Te novinarke nemaju informacije, one lažu. Nemaju dva grama mozga, nemaju znanje, pa idu na bezobrazluk. One su isfrustrirane jer nemaju svoje muževe. Ljubavnice su uticajnih muškaraca i ne znaju ko im je pravio decu. Razotkriću sve one koje su preko kreveta došle na pozicije- rekla je Jovana i dodala da je ona sama sve stekla poštenim radom.

NE ZNAJU KO IM PRAVIO DECU Jovana Jeremić spremna da raskrinka koleginice: Švaleri su im našli posao!

Pink printskrin

 

-Mnoge mi se smeju jer reklamiram stvari na Instagramu, ali ja sam kupila drugi stan. I meni se zna da nisam ku**a i zna se ko je otac mom detetu. Ne zna se ko je ćale njihovoj deci. Rađale su decu oženjenim muškarcima. Neke su isfrustrirane jer nisu na nacionalnoj televiziji.

Jovana dalje otkriva da zna koje bi voditeljke volele da su na njenom mestu i kojima je želja da rade na televiziji Pink.

-Nijednoj koleginici nisam preuzela slavu. One nisu imale moje šerove nikada. Nije ih doveo narod na mesta na kojima sede, već švaler koji im je pravio decu. Ja se nisam ni sa kim vozila da bih bila ovde gde jesam. To zna cela Srbija. Bog je rekao da ću ja biti ta jedna koje neće da uspe na način na koje su one uspele- zaključila je ona.

MLADA JE REKLA DA JE SVADBA LAŽNA Vlasnik restorana otkrio kako su manekeni prevarili osoblje i pobegli: Tada smo prvi put posumnjali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Llli

03.01.2023 15:31

Pa ti si bruka i sramota ženskog roda, koga ćeš ti da razotkriješ, pa to radiš sve iz ljubomore, zato što su sve voditeljke lepše od tebe, kulturnije i neprave cirkus od sebe kao ti, ti se samo reklamiraš nebili te neki muškarac uspešan odvukao u krevet, ali džaba kada si metar i milimetar ,a pritom si nikakva