HAPŠENA DECA POZNATIH Ove javne ličnosti imale su problema sa naslednicima,odavali su se porocima, bavili kriminalnim radnjama...
Foto: Alo ilustracija

Njihova deca zadala su im muke, neki su se opametili pa su problematičnom životu rekli zbogom, dok ima onih koji se i danas ne smiruju. Neki odu u kriminal, a neki se odaju porocima.

U zatvoru je sin pokojnog Sinana Sakića ,Rašid. On je višestruki povratnik. Odležao je kaznu zatvora od 12 godina zbog ubistva, osuđen je za pljačku krojačke radnje u Loznici, u njegovom dosijeu su ubeležena krivična dela posedovanje i prodaja droge, razbojništvo i nasilno ponašanje.

Printscreen

 

Problem sa zakonom imao je i Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i Zorana Šijana. Bio je akter incidenata zbog čega je reagovala policija, ali, kako je upoznao suprugu Bojanu, promenio je život iz korena. Privođen je više puta, a 2013. protiv njega je podneta krivična prijava zbog ubadanja nožem na Kopaoniku.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Sin Hanke Paldum, Mirzad, kako su objavili bosanski mediji u septembru 2021, uhapšen je u Neumu zbog prisiljavanja jedne devojke na seks. Pre toga odležao je dve godine zatvora jer je kolima udario tri pešaka. Tada je ustanovljeno da je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Njegova majka je tada izjavila da je dobio toliku kaznu samo zato što je njen sin.

Printscreen

 

Naslednik Suzane Perović i Vlade Perovića, Nikola, bio je saslušavan zbog nasilničkog ponašanja, a robijao je zbog pljačke pumpe. Pre dve godine pucano je na njega dok je šetao psa.

Printscreen

 

Sin Olivera Mandića, Darijan, bio je u pritvoru 30 dana pre dve godine jer je demolirao automobil bivše supruge, a iste godine je hapšen jer je navodno pretukao svoju majku.

E-stock

 

Sin pokojnog glumca Danila Lazovića Miloš poznat je policiji zbog razbojništva i krađa, a bio je ranjen 2015.

Zvezdan Slavnić, sin Zorana Moke Slavnića, bio je u zatvoru zbog ubistva, trgovine narkoticima, a hapšen je i zbog pljačke. Sada tvrdi da se promenio i da želi da živi normalan život, a prvi stepenik je učešće u "Zadruzi".

Printscreen Pink

 

ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO Peđa Rajković ulaže 250.000 evra u Anin novi biznis

Komentari (0)

Loading