ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO Peđa Rajković ulaže 250.000 evra u Anin novi biznis
Alo!/Masanori Jošida

Predrag Rajković uživa u skladnom braku sa suprugom Anom Rajković već tri godine i velika joj je podrška u biznisu koji je početkom prošle godine pokrenula sa dečjom obućom i odećom. Budući da su njeni brendovi postigli ogroman uspeh, slavni sportista rešio je da joj ispuni san i pokloni joj poslovni prostor na čak tri sprata u centru prestonice vredan više od 250.000 evra, saznaje Alo!.

 - Kada je Ana osnovala brendove obuće i odeće nije ni slutila koliki će uspeh postići kako u našoj zemlji, tako i širom Balkana. Želela je da bude samostalna i da ne zavisi od finansija svog supruga i u tome je vrlo brzo i uspela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, već dugo mašta o velikom lokalu. Tu želju rešio je da joj ispuni suprug koji je pre nekoliko nedelja pronašao prostor na tri sprata u vrednosti od 250.000 evra - navodi izvor i otkriva da Rajković ne žali novac kako bi supruzi koja mu je rodila dva sina ispunio najveću želju.

ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO Peđa Rajković ulaže 250.000 evra u Anin novi biznis

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kada je Peđa video lokal koji se prostire na 800 kvadratnih metara, na tri sprata, oduševio se i vrlo brzo se sa vlasnicima dogovorio oko kupovine. Budući da Ana planira da radi i odeću za odrasle, znao je da je taj prostor savršen za nju. U pitanju je novogradnja, pa nisu potrebna dodatna ulaganja, te su se za Peđu sve kockice sklopile i jedva čeka da se njegova izabranica posveti opremanju lokala o kom je oduvek maštala - navodi izvor blizak ovoj porodici i otkriva da će ključevi od prestižnog lokala biti u rukama njegove supruge već krajem godine. 

- Iako je Peđa već pokazao Ani lokal i pre više meseci joj predložio da ga kupe, ona ga je tada odgovarala od te ideje. Oduševila se prostorom, ali ga je zamolila da ne kupuje dok i ona ne bude imala veću ušteđevinu kojom bi mogla da učestvuje u takvom trošku. On je to iskoristio kao priliku da je iznenadi za kraj godine i lokal kupi bez njenog znanja, a ključeve će joj predati čim zakonski i papirološki lokal bude njen - zaključuje izvor za Alo!.

Tetka ih upoznala

ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO Peđa Rajković ulaže 250.000 evra u Anin novi biznis

Foto: Alo izvor

 

Ana i Predrag Rajković venčali su se 2018. godine i imaju sinove Reju i Tadiju, a interesantno je da se par upoznao zahvaljujući fudbalerovoj tetki koja je želela da kupi psa od Anine mame. Naime, majka Ane Rajković ima odgajivačnicu pasa, a fudbaler i manekenka prvi put su se sastali kako bi Peđa ispunio tetki želju i kupio joj psa.

NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU Aca Lukas najavio novi spektakl u Zenici (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading