PREMIJERA!Poznati pevač objavio spot vredan više od 20.000 evra! (VIDEO+FOTO)
Promo

Prve dane jeseni poznati crnogroski pevač Danijel Alibabić iskoristio je za ekranizaciju nekoliko pesama sa novog albuma “Dvije strane” koji će uskoro premijerno predstaviti publici. Već tada znao je da će kao uvertira za novi album prvo izaći pesma “Napadam” koja ujedno simbolično najavljuje sve brojne aktivnosti koje su pred pevačem ali i Danijela u nešto drugačijem muzičkom izrazu.

-Napadam punom artiljerijom (smeh). Apsolutno je ovo iskorak kada govorimo o mom dosadašnjem muzičkom izrazu. Mislim da sam pogodio moderan zvuk kakav je danas zaustupljen a opet sam ostao dosledan sebi i rekao bih da pesma „Napadam“ apsolutno ne liči na nešto što smo čuli do sada. Presrećan sam što ovu po svemu sudeći autentičnu pesmu na kraju prati i fenomenalan spot. Najbolji spot u mojoj dosadašnjoj karijeri. – istakao je pevač.

Promo

 

Mediji su izveštavali o tome kako je pevač svoj novi studijski album shvatio ozbiljno, pa je tako za projekat „Dvije strane“ izdvojio značajna finansijska sredstva, od čega je samo,  nešto više od 20.000 evra izdvojio za ekranizaciju pesme „Napadam“.

-Uvek je neumesno govoriti o novcu, posebno u današnje vreme. Imao sam podršku generalnog sponzora a i moram da priznam da sam lepo i radio. Pokušavam da deo novca  odvojim i uložim u svoje nove muzičke projekte. Pesma “Napadam” zahtevala je nešto drugačiji vizuelni izraz, samim tim što krećemo sa njom a i zbog toga što je novog „interpretatorskog“ Danijela morao da isprati i dobar spot. To su sasvim dovoljni razlozi da se odlučim na takav korak – dodaje Danijel.

Danijel je na albumu „Dvije strane“ počeo da radi 2019. godine, pre svetske pandemije koja je svima poremetila planove. Danas je posebno srećan što je uspeo da objedini sve ideje i dovrši projekat do kraja.  Pesma „Napadam“ prva je od deset pesama, koliko će se naći na novom albumu čija se premijera očekuje sredinom decembra.

POKAZALA STOMAK Trudna žena bivšeg fudbalera pozirala u bikiniju, Marijana oduševila kadrovima iz Dubaija (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading