ŠOK Danijel Alibabić ukrstio glas sa poznatom folkerkom OVO ZAISTA NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Iako je već u nekoliko navrata najavljivao duet sa poznatom pevačicom koji će biti deo novog albuma “Dvije strane, Danijel Alibabić sada je otkrio o kome je reč.

-Konačno sam dobio dozvolu da mogu sa vama da podelim vest koja će vas poprilično iznenaditi. Nagađalo se ko je koleginica sa kojom sam snimio duet…U pitanju je pevačica čiji rad pratim i volim još od detnjstval. Moja želja je bila da to bude Viki Miljković- izjavio je pevač. 

ŠOK Danijel Alibabić ukrstio glas sa poznatom folkerkom OVO ZAISTA NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsećanja radi, pesmu “Kome” potpisuje provereni hitmejkeri Dragan Brajović Braja, Dragan Tašković Taške i Marko Kon. Da stvar bude zanimljiva ova pesma u fioci čeka na realizaciju nešto više od dve godine. 

-Brojne stvari i okolnosti dogodile su u te dve godine. Pre svega najznačajnija i najbolnija je svetska pandemija Korone koja je na kratko zaustavila sve pa i moj rad na novom cd. Čekajući nova i bolja vremena nisam odusto od dueta a i Viki je bila izričita da  je pesma “Kome” savršen duet upravo za nas dvoje- dodao je Danijel. 

Album “Dvije strane” prikazaće dve apsolutno različite muzičke strane Danijela Alibabića. Po svemu što je do sada najavio, nema sumnje da će ovo biti zima u znaku njegovih novih pesama. 

MOLILA SAM DA MI NE ISEKU STRUJU Vedrana Rudan progovorila o siromaštvu: Čitav život mi je borba za novac

Komentari (0)

Loading