OTKRIVENI NEPOZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA ŽIKE JAKŠIĆA: Nećete verovati šta je radio u prošlosti, napokon je priznao!
ATA Images

Voditelj Žika Jakšić danas se može pohvaliti uspešnom i ozbiljnom karijerom, ali tokom mladosti nije se libio da zasuče rukave i da radi i ne tako primamljive poslove.

On je otkrio čime se sve bavio kada je otišao iz Srbije, pa i da je morao da nauči drugi jezik.

E-stock/Časlav Vukojičić

 

- Nisam se libio da radim bilo koji posao u mladosti. Kad sam otišao u Nemačku, položio sam za spasioca i zbog nepozavanja jezika prvo sam čistio travu oko bazena i pomagao. Nije mi išao nemački i ja uzmem knjigu i jedno tri meseca svaki dan sam učio jezik dok nisam progovoro. Uporedo sam radio sa svojim bendom i četiri godine kao spasilac na bazenu. Meni je 1993. godine žena bila trudna, nije se sviralo, šta ću da radim moram da zaradim novac. Tad smo Ćira i ja radili u fabrici bombona. Putovali smo svaki dan po 60 kilometara u Nemačkoj do farbike, i tamo pakovali bombone u kese. Ruke su mi bile propale, sve u žuljevima od kartona jer po ceo dan samo pakuješ bombone u kutije. Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu, zato sam se snalazio - istakao je Žika, koji i danas danas i te kako voli da se lati mikrofona.

Iako je ljubitelj dobre i kvaltetne muzike, Žika ne krije da je ostao roker u duši te je nedavno publiku na snimanju emisije počastio izvođenjem numere "Lutka sa naslovne strane" koju je otpevao u duetu sa Borom Đorđevićem.

PREMINUO POZNATI VODITELJ: Ceo region u suzama, niko nije očekivao! (FOTO)

Komentari (0)

Loading