NEMAŠ PRAVA DA BUDEŠ SEBIČAN Miroslav Ilić otkrio na šta ga je nagovorio Saša Mirković, vlasnik Hajpa priznao krivicu
Alo

Povodom zlatnog jubileja kojim obeležava 50 godina karijere, Miroslav Ilić održaće koncerte u Štark Areni 10.12. i 11.12. 

Spektakl za pamćenje biće u organizaciji Hajp produkcije, a pevač je otkrio da je upravo vlasnik Hajpa, Saša Mirković, insistirao da se održe dva koncerta.

-Obećao sam da te neću držati dugo, Mirković te prevario sa dva koncerta u Areni. Prvi je rasprodat, drugi je skoro pa rasprodat, to je Hajp produkcija organizovala- rekao je Ognjen Amidžić čiji je gost u studiu bio Miroslav Ilić.

NEMAŠ PRAVA DA BUDEŠ SEBIČAN Miroslav Ilić otkrio na šta ga je nagovorio Saša Mirković, vlasnik Hajpa priznao krivicu

Pink printskrin

 

-Iskren da budem, želeo sam da proslavim 50 godina karijere, nisam želeo da pravim dva koncerta. Međutim, Saša Mirković me je razoružao rečenicom: "Nemaš prava da budeš sebičan ovoga put, kada je već toliko interesovanje, moraš da pružiš svima šansu da podele radost sa tobom. Pustićemo i drugi koncert- objasnio je Miroslav u emisiji "Amidži šou". 

Ovom prilikom na svom Instagram profilu oglasio se i Mirković koji je objavio snimak Ilićevog gostovanja, i kratko u opisu videa napisao: "Priznajem".

 

 

ONA JE ĐAVOIMANA BABA I KOMUNISTIČKI TVOR Vendi izvređala Nadu Obrić: Ni Frojd ne bi mogao da objasni njenu šizofreniju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading