KAO SAV NORMALAN SVET Ovako je Lepa Brena spremala slavu, bez trunke šminke šetala po pijaci
Pink printskrin

Poznata pevačica Lepa Brena (62) pojavila se na beogradskim ulicama u izdanju na koje nas nije navikla.

Lepa Brena je, naime, bila bez scenske šminke, sa nesređenom kosom i u zimskoj jakni, a lični vozač razvozio ju je gde je poželela.

Otišla je na više adresa, pa su je kamere "Paparaco lova" pratile u stopu, dok ju je ovakvu malo ko prepoznao.

Pink printskrin

 

Odlučila se za crnu, neupadljivu odevnu kombinaciju, a u kosi je imala šnale iste boje.

Pevačica je jednom prilikom i objasnila da ne razume ljude koji nemaju svoj privatan život.

Pink printskrin

 

- Mnogo njih izbegava da izađe iz kuće bez šminke, da ode do pijace... Ja ne mogu da verujem da ljudi ne žive svoj privatni život, ja ga živim sa svim svojim problemima - rekla je Brena.

Brena je, podsetimo, nedavno otkrila da se svojevremeno suočila sa zdravstvenim problemom, zbog kojeg je morala na hitnu operaciju.

- 2010. godine imala sam ozbiljnu operaciju ciste na jajniku. Moj doktor rekao mi je da uradim taj zloglasni BRCA test, gde se pokazalo da imam mutiran gen i velike šanse i mogućnost da dobijem rak dojke. Tumor marker mi je bio veoma povećan i hitno sam otišla na operaciju ciste na jajniku - rekla je tad Brena, pa nastavila:

Printscreen

 

- Jedno dva dana nisam mogla da ponovim svoj broj telefona, jer sam toliko bila u šoku. Imala sam takav strah da neću izvesti decu na put, da svašta može da se desi. Užasne slike su mi prolazile kroz glavu. Ipak, bolje je prihvatiti neke teške činjenice na vreme i znati kako se boriti s njima i ne bežati od problema.

HARIS UCENIO ĆERKU? Ovo su svi detalji raskida Vojaža i Đine Džinović

Komentari (0)

Loading