OŽENIO SAM SE NEPLANIRANO Miroslav Ilić otkrio detalje iz svog privatnog života
Pink printskrin

Pevač Miroslav Ilić slavi 50 godina uspešne karijere, a prvi koncert za 10. decembar rasprodao je i zakazo drugi za 11. decembar.

- Nisam bio za ovaj koncert, ali Saša Mirković me je prevario. Rekao mi je da ovog puta ne smem da budem sebičan, rekao je Miroslav, pa se prisetio početka karijere:

Pink printskrin

 

- Nisam maštao o ovom poslu, ali sam ga zavoleo i zapoštovao. I ako ga radim, da ga radim punim kapacitetom. Kada sam upisao gimnaziju, majka me je terala samo škola, škola...Još u osnovnoj školi su govorili da pevam dobro. Pevao sam na tim priredbama. Nikad nisam pokušavao da pevam pop, niti rok. Slušao jesam rok. Kada je moja majka preminula u 47. godini razmišljao sam da batalim i da ne pevam ništa. Ali supruga je bila najveći pokretač, nema odustajanja. Moja majka je brinula da li ću nekad napraviti.

On se dotakao i svog braka sa suprugom Gordanom, koji traje takođe 50 godina.

Pink printskrin

 

- Mlad sam se oženio neplanirano. Otišao da studiram u Skoplje, ona je ostala u Čačku, banula je kod mene i ja se oženio. Mlad, ludi, ali taj brak traje i dan danas. Niko nam nije prognozirao ni 6 meseci, svi su govorili da će da pukne, a zajedno smo 50 godina. Najponosniji sam na porodicu. Najsrećniji trenutak su rađanje moje dece, istakao je pevač.

Na pitanje sa kim sa estrade nije u dobrim odnosima, on je odgovorio:

- Pa to svi znaju. Lepa Brena. Jedna jedina sa kojom ne govorim.

SKROMNO PROSLAVIO SLAVU Ćerka Zdravka Čolića otkrila detalje slavlja

Komentari (0)

Loading