HAOS Saško Nikolić javno isprozivao Dušicu Jakovljević, a ona mu poručila samo jedno (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Saško Nikolić udario je na Dušicu Jakovljević.

Kompozitor je na svom Instagramu podelio video klip gde je otac Bože Džonsa, Karađorđe Ristanović negativno komentarisao rijaliti u kojem je donedavno boravio njegov sin.

Foto: Alo.rs

 

- Ja ću biti iskren i otvoren ja ne mogu da lažem moram biti iskren jer sam domaćin čovek roditelj sam šestoro dece imam dovoljno godina, ja ne bih poželeo ni detetu mog neprijatelja da uđe u Zadrugu. To je za mene stvarno nešto što je dno dna i nijev domaćinski. Ali sam ponosan na Božu kako je izdržao da bude normalno dete- kontstovao je on.

- Čekajte, čekajte, čekajte. Izvinite ja sam vrlo uvređena - Zašto? - Zbog toga što ste vi došli kao gost i kao roditelj jednog učesnika i preda mnom kao voditeljkom ovog rijalitin programa da je to što mi radimoi dno dna

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pa imam valjda pravo na svoje mišljenje- zaključio je on Taj video je podelio kompozitor:

- Pijandura je iznenađena, a i uvređena- napisao je on.

Printscreen

 

Tim povodom oglasila se Dušica:

- Molim vas recite mi ko je pomenuti gospodin. Prvi put čujem za čoveka. Svako svojim izražavanje, pa i na društvenim mrežama govori o svojoj kulturi. Ja svojim ponašanjem i dopstojanstvom koje sam i to veče pokazala u emisiji ne bih da se spuštam na nivo čoveka kojeg i ne poznajem i koji se tako izražava. Ne znam samo da li je svesta da je to što je napisao spada u internet nasilje. Pošto su ovo dani od Aranđelovdana pa do Božićnog posta dani praštanja oprostiću mu što je to napisao i što uopšte zaključuje takve stvari o ženi koju i ne poznaje. Sve mu najbolje želim.

ONA JE ŠTETOČINA Bukti rat na estradi, Vendi žestoko udarila na Sandru Rešić

 

Komentari (1)

Loading
usa

22.11.2022 21:36

Nevaspitano najvece bice koje Milica ima koliko je ona pametna ha ha ha