ONA JE ŠTETOČINA Bukti rat na estradi, Vendi žestoko udarila na Sandru Rešić
Foto: Dejan Briza

Vesna Vukelić Vendi, Nada Obrić i Sandra Rešić gostovale su zajedno u emsiiji, a tom prilikom su se žestoko posvađale.

Naime, Sandra je direktno potkačila Vendi navodeći da je naučila fore iz "Vujaklije", a pevačica nije propustila priliku da joj odgovori.

- Te vujaklijske fore i reči koje smo naučili da bismo ispali pametni na televiziji, meni je više od toga puna glava - rekla je Rešićeva i tako direktno potkačila Vendi, koja joj nije ostala dužna.

Printscreen

Vendi se nedavno se na jednoj televiziji dotakla ove svađe, gde je Nadu Obrić okarakterisala kao ufitiljenu i zamolila pravednike da se pomole za nju, a ni Sandru Rešić nije poštedela.

- Ovo je svet gde živi svakakav soj ljudi. Kada je u bolesnom čoveku demon, on sam reaguje na nekoga ko mu je antipod i onaj u kome se nalazi demo bude uznemiren kada naiđe na onoga ko je svetlost - kaže Vendi.

Na pitanje voditeljke da li je onda Nada Obrić zla osoba, sa kojom se Vesna Vukelić Vendi posvađala emisiji Sanje Marinković, Vendi je odgovorila:

- Samu sebe jede svojom zlobom i jedino što možemo je da se molimo za te ljudi, apelujem da se neki pravednik moli za nju - kaže Vendi i dodaje:

- Kad čovek tako ufitilji, što bi rekle babe, već pokazuje da nema moć i snagu da se uzdigne - kaže Vendi.

Printscreen

 

Sandra Rešić je nesrećna, servilna i ljigava izjavila je Vendi.

- U pitanju je osoba koja je veoma servilna i ljigava. Nije bila izabrana od strane Dejana iako se trudila da mu kroz njegovu muku uđe u šesnaesterac i bude mu devojka. I nije uspela. Ne može ligav čovek da bude komentator - kaže Vendi, koja je Sandru Rešić opisala kao mikroformat.

- Davala sam joj vetar u leđa, zbog Nina, ali trunke zahvalnosti nije bilo kod nje, niti njene majke. Isijavalo je neko zlo iz njih. Mi štetočine moramo odmah da sklonimo, ali smo videli da takva jedna štetočina liže zadnjicu jednom tamo koji je bio njen šef ili guru. Šta god da joj kaže, ona je to polizala jer je znala da je to lestvica ka uspehu. Život se uči i kod tih malih štetočina koje razmišljaju samo u jednoj dimenziji, to je lukavstvo i ona samo putem njega pokušava da uspe - kaže Vendi za Grand TV.

ŠOK PRIZNANJE Žiku Šarenicu bivša žena sačekala sa ljubavnikom u stanu

Komentari (1)

Loading