SAMO SAM ŽELELA DUET Mahrina u suzama zbog Teodore Džehverović
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Teodora Džehverović otpratila je sa Instagrama Mahrinu, kojoj je bila mentorka u muzičkom takmičenju.

Mahrina je, naime, prethodno upitala Teodoru za saradnju. Tada joj je Džehverovićeva poručila da će joj se javiti sledeće godine, što su mnogi, pa i mlada pevačica, protumačili kao negativan odgovor na poziv za duet.

Mahrina je nakon toga javno podelila njihovu prepisku, a to se Teodori nimalo nije svidelo.

@mahrinaye

Izgleda da se malo naljutila ♬ original sound - mahrinaye

- Iskreno, malo mi je bezveze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti... Nisam ovo očekivala - poručila joj je Teodora, što je Cvetkovićeva takođe podelila sa fanovima na platformi Tiktok uz objašnjenje da je želela samo da ima duet sa svojom mentorkom tokom IDJShow-a.

- Izvini, nisam znala da ti smeta da javno prikazujem tvoje poruke. Nije bilo lepo od mene, ali samo sam želela duet - istakla je ona u videu na pomenutoj mreži.

@mahrinaye Teodora pls zaprati me necu te vise pitati za duet… @teodoradzehverovic97 ♬ original sound - mahrinaye
Međutim, Džehverovićeva nije odustajala od svog stava, a da joj je prilično zamerila taj potez govori i činjenica da ju je otpratila na Instagramu.

- Teodora me je otpratila sa Instagrama. Moja mentorka...Od jedne želje da snimimo duet, ostala sam i bez praćenja. Ne samo da neću snimiti duet, nego sam 10 svetlosnih godina daleko do toga - rekla je Mahrina kroz suze u najnovijem videu.

HTELA JE DA GA OSTAVI ZBOG MLAĐEG Žika Todorović ljubio lepu voditeljku, a onda se desio obrt

Komentari (0)

Loading