MNOGO SMO SE SVAĐALI OKO MUZIKE, TU JE DOŠAO KRAJ! Mahrina iskreno o raskidu sa Henrijem (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Za nju se kaže da je mirna i povučena osoba, ali joj mnogi predviđaju veliku karijeru. O njenom privatnom životu se malo zna, vešto ga krije od očiju javnosti, ali je pred kamerama Hajp televizije u emisiji "Red zone" otkrila sve tajne o kojima je dugo ćutala.

Nakon što se Mahrina smestila u crvenu stolicu, priznala je da uvek ima tremu kada su u pitanju javni nastupi. Gostovala je u raznim emisijama do sada, ali se još nije potpuno oslobodila pred kamerama.

-Nisam se potpuno oslobodila pred kamerama. Ali je divan osećaj gostovati na vašoj televiziji, svakako sam svesna da ću se u budućnosti još više javno eksponirati i to je divan osećaj za mene - rekla je Mahrina.

MNOGO SMO SE SVAĐALI OKO MUZIKE, TU JE DOŠAO KRAJ! Mahrina iskreno o raskidu sa Henrijem (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na društvenoj mreži TikTok je postala poznata široj javnosti, onda je stupila i vezu sa poznatim  muzičkim producentom, a u žižu interesovanja je došla nakon uspešnog dueta sa pevačicom Anom Kokić. Marhrina kaže da je mnogi ljudi pogrešno procenjuju. Marina je emotivna osoba kojoj je smisao života ljubav.

- Meni je zabavna ironija i sarkazam koji ja prikazujem na društvenim mrežama. Mislim da je to odlika pametnih ljudi, ali da mnogi to ne razumeju. Ja sam privatni mirna i povučena osoba, kojoj je smisao života ljubav. Ne samo partnerska ljubav, nego i prijateljka i porodična - dodaje ona.

U žižu interesovanja njen privatni život je došao kada se saznalo da je u vezi sa poznatim muzičkim producentom Milošem Stojkovićem poznatijem pod nadimkom Heni. Bili su u vezi dve godine, ali se ona ističe da je ostala tu gde jeste i da je njen talenat ono što je važno za njenu karijeru.

-Bili smo u vezi dve godine sa prekidima, ali je takva veza u suštini mač sa dve oštrice. Ti u jednom smislu imaš njega kao muzički oslonac, ne samo muzički nego i emotivni. Triudila sam se da ga slušam jer svakako ima više iskustva u ovom poslu. Nekada ga i nisam slušala, ali sam svakako pokušavala da osvestim kod sebe ono što mi on kaže vezano za muziku. Mnogo smo se svađali oko posla, ali mislim da je to normalno kada smo u istoj profesiji - kaže Mahrina.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading