TEŠKO JE Vesna Zmijanac progovorila o svojim pokojnim kolegama, pa se osvrnula na svoju karijeru
Foto:Ivan Stanivukovic

Pevačica Vesna Zmijanac gostovala je danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i tom prilikom pričala o mnogim temama.

Vesna je otkrila da li postoji neka pesma koja joj je donela najviše profita.

- Imam mnogo pesama, mnogo hitova, ne bih mogla jednu da izdvojim. Sve što ja pevam, a to je jedan ozbiljan fond hitova, donosile su u svoje vreme, kad su izlazile - rekla je pevačica, a zatim otkrila da li postoji pesma koju je snimila, a nije želela:

Pink printskrin

 

Ne postoji pesma koju nisam želela, da je nisam želela, ne bih je snimila.

Pevačica se požalila da joj je bilo veoma teško zbog svih kolega koje su preminule u poslednjih nekoliko godina.

- Bilo mi je teško za svima. Ne mogu da razdvojim ni Šabana, ni Sinana, ni Marinka, ni Merimu. Sa svima sam se družila, provela sam mnogo godina sa njima pevajući. Osulo se dosta - rekla je ona.

Pink printskrin

 

Vesna je istakla da je muzika danas drugačija, ali da mladim pevačima nikako nije lako.

- Ova deca žive u drugom vremenu i nije im lako, mi smo mnogo lepše živeli. Mi smo uživali zato su nam i pesme takve. Bilo je više emocija, više druženja, više ozbiljnog pevanja, živog pevanja. A sad se to raspe i svede na plejbekove, sve na brzinu, na au, au - istakla je pevačica.

Pevačica je otkrila da nikad nije poželela da napusti muziku, iako nije sve tako sjajno kao na sceni.

- Nisam poželela da napustim pevanje. Nama je teško oko pevanja to, sleti, poleti, ja sam sletela sad iz Sofije sa aviona koji samo što nije mahao krilima. Tri dana sam sluđena. Šminkanje, oblačenje, svlačenje, vožnja, a kad dođemo do mikrofona mi se odmorimo - rekla je Zmijančeva.

ZDRAVKO ČOLIĆ U UNIFORMI Isplivala nikad viđena fotka poznatog pevača

Komentari (0)

Loading