ZDRAVKO ČOLIĆ U UNIFORMI Isplivala nikad viđena fotka poznatog pevača (FOTO)
Foto: Alo/Alo

Fotografija Zdravka Čoliča (71) iz mlađih dana napravila je potpuni haos na mrežama. Jedni se slažu da je najfatalniji muškarac, dok drugi ne mogu da ga prepoznaju.

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu, prepoznatljiv je po dužoj kosi, imidžu koji je negovao godinama, a sada je osvanula njegova fotografija iz mladosti na kojoj je ošišan na kratko.

ZDRAVKO ČOLIĆ U UNIFORMI Isplivala nikad viđena fotka poznatog pevača (FOTO)

Promo

 

Zdravko je na ovoj fotografiji pozirao u uniformi koja se sastojala iz sive košulje zakopčane do grla i maslinastozelenog vojničkog odela.

"Bio je prelep! Neponovljiv na estradi", "Prvi put u životu ga vidim sa kratkom kosom", Kakvo je to bilo vreme, kad je i Čola služio vojni rok"... su samo neki od komentara.

Inače, iako je danas jedna od najvećih regionalnih zvezda, malo ljudi zna da se svojevremeno bavio i potpuno drugačijim poslom.

Naime, u periodu od 1985. do 1989. godine živeo je u Zagrebu i bavio se privredom.

- Bio sam neka vrsta menadžera i čoveka koji je imao određena uložena sredstva u oblasti telefonije. A šira javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhapšen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu - rekao je on jednom prilikom.

PRIZNALA DA JOJ SE UDVARA REPREZENTATIVAC Jovana Jeremić prokomentarisala glasine o fudbaleru

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading