BRAČNO POSLOVNA SARADNJA Filip piše hitove za Priju, supružnici razvijaju biznis
Printscreen

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović savršeno funkcionišu kao supružnici, ali, po svemu sudeći, i kao poslovni saradnici. Njihov brak je stabilan i bez trzavica, a harmoniju su preneli i na poslovnu sferu.

Sin nekadašnjeg teniskog asa Slobodana Bobe Živojinovića i Zorice Nakić napisao je pesmu "Zvuk tišine", koju je otpevala Aleksandra, a koja je bila poklon za njihovog sina, te se saradnja nastavlja i dalje. Pevačica je juče podelila fotografiju na Instagramu dok Filip sedi za klavirom i komponuje nove pesme. Međutim, objavu je ubrzo obrisala iako je on podelilo i na svojoj mreži. Ni jedno ni drugo u javnosti nisu mnogo govorili o ljubavno-poslovnoj saradnji, ali je Filip za medije kratko prokomentarisao.

Alo

 

- Moram da priznam samo da se najviše od svega nadam da će ova pesma nekako uspeti da preživi najveći test, a to je vreme, i da će Aki možda jednog dana negde naručiti pesmu koju peva mama, a napisao je tata. To je nešto za šta vredi živeti i stvarati. Na kraju krajeva ova pesma je naš večni poklon sinu. Možda prvi od mnogih - rekao je Filip, koji je napisao hit "Zvuk tišine".

Inače, Filip je oduvek bio muzikalan, ali tek uz Aleksandru je počeo da radi na tom svom talentu. Do sada joj je birao pesme koje će da snimi, poslednje tri godine komponuje i piše tekstove. Njegova supruga nije jedina pevačica sa kojom je sarađivao. Miri Mirković je tokom korone napravio pesmu "Da li zna".

SADA JE KREATORKA Evo kako danas izgleda Ivana Baltić

Komentari (0)

Loading