HAOS U ŠVAJCARSKOJ Prekinuti nastupi zbog dojave, publika tokom evakuacije zaigrala kolo (FOTO/VIDEO)
Printscreen

Najveće domaće zvezde imale su zakazan koncert u subotu uveče u Švajcarskoj, ali zbog lažne dojave o bombi nije sve proteklo kako je bilo predviđeno.

Printscreen

 

Na spektakularnom koncertu koji je bio organizovan u gradu Ditikon trebalo je da nastupaju Aleksandra Prijović, Darko Lazić, Svetlana Ceca Ražnatović kao i reperi Stefan Đurić Rasta, Igor Panić Nući kao i Mihajlo Veruović Vojaž.

 

 

Strpljivo čekali

S obzirom na spisak izvođača koji su najavljeni za subotu uveče, diskoteka u švajcarskom gradu u blizini Ciriha bila je prepuna publike koja je željno iščekivala popularne srpkse izvođače da izađu na binu. Koncert su otvorili reperi koji su zagrejali atmosferu i podigli okupljene goste na noge. Odmah nakon Vojaža, Raste i Nućija na scenu je trebao da izađe Darko Lazić, ali oko 23 sata "Štathalu" je ispraznila policija zbog dojave o bombi.

Printscreen

 

Samo 15 minuta od kada je policija ušla u lokal, sala je bila ispražnjena, a ekipe za evakuaciju i deaktivaciju bombi ušle su u objekat. Ispred velike hale nalazilo se nekoliko stotina ljudi, koji su stpljivo čekali da dežurne službe završe posao kako bi se vratili i nastavili da uživaju u nastupu za koji su kupili karte.

Na video snimcima koji kruže društvenim mrežama usnimljen je i veliki broj vozila hitne pomoći. Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko jeste prizor ispred hale u Ditikonu, kada su se evakisani posetioci uhvatili za ruke i zaigrali kolo dok se u blizini njih vršio pretres.

Printscreen

 

Skratili nastupe

Nakon što je ustanovljeno da se radi o lažnoj dojavi, svi gosti su se vratili na nastup, a izvođači su izašli na binu kako bi ih ispoštovali.

Na veliku žalost publike, ali i pevača, oni nisu uspeli da otpevaju ceo blok pesama, kako je bilo predviđeno, već su svoj nastup skratili.

ONA JE BILA DIVLJA, NEUKROTIVA Evo kako je poznati plejboj govorio o vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin

Komentari (0)

Loading