SVE ŽENE SAM VARAO SA KAĆOM Darko Lazić progovorio o novoj devojci i prinovi: Vreme je za porodicu!
Foto: Printscreen/instagram

Kao bomba je odjeknula vest da će folker Darko Lazić i njegova devojka Katarina uskoro dobiti bebu, a kako je navodno početak trudnoće u pitanju, oni ne žele mnogo da otkrivaju.

Dok je Darkova majka ove navode demantovala, Darko je priznao da je spreman da se konačno skrasi kraj nove izabranice.

- Sad se ne odvajamo, planiramo da otputujemo uskoro na planinu na mini-odmor, a do tada smo u Novom Sadu, u novom stanu, koji renoviramo - ističe Lazić.

- Kad majstori rade po ceo dan, skoknemo do Brestača kod mojih ili do njenih i to je to - dodao je folker.

Printscreen

 

- Ja jesam bio ženskaroš, bio sam i za moje u kući najgori na svetu, ali sam se promenio. Sad sam u tridesetim, vreme je za porodicu, pa se nadam da će uskoro i svadba! - navodi nekadašnji pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Lazić ističe da je zaljubljen u Katarinu otkad je još kao klinac upoznao, te i da je tako bilo i kad je bio s drugim ženama.

- Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života. Imam dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim - priča Darko.

PAPARAZZO Evo šta Rada Manojlović radi nakon raskida sa Harisom (FOTO)

Komentari (1)

Loading
Andjela

17.11.2022 10:05

Bravo Lazicu Svi smo verovali da ce doci i taj dan da ces se i ti promeniti kao sto ste i da primetiti po tvojoj prici kapa dole Kralju muzike!